Ik ben luierconsulent! | Mama met Sokjes van Geitenwol

Sinds september is het officieel. Ik ben luierconsulent. Mijn pakket is uitgepakt en uitvoerig getest. En ligt nu mooi klaar voor de eerste mensen die een consult willen. Ik ben zo enthousiast om aan de slag te gaan!

Hoe kan je mij vinden? Via de site van Nappy’s.nl! Onder het kopje “consulenten” kan je alle consulenten in België en Nederland vinden voor een gratis en vrijblijvend consult in jou buurt. Zelf woon ik in Genk, waar mijn consulten dus ook door gaan.

Tijdens een consult kan je allerlei merken en systemen bekijken en voelen, en ook proberen op een pop (of mijn dochter als je dat wil, haha.) Alle consulten bij consulenten van Nappy’s.nl zijn altijd één-op-één, zodat er alle tijd is voor specifieke wensen en vragen. Nappy’s.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers in de Benelux met bekende merken zoals TotsBots, Little Lamb en Petit Lulu, maar ook met exclusieve merken zoals Lighthouse Kids Company, SoftBums en Windelzauberland. Als consulent heb ik van al deze en nog veel meer merken wasbare luiers in huis. Ook wasbare billendoekjes, verschillende soorten inleggers en luierzakken kan je bij mij komen bekijken. En zelfs via email en telefoon zijn er altijd wel consulenten zoals ik beschikbaar voor vragen.

Of er niet te veel aangedrongen wordt om luiers te kopen vraag je? Nee, absoluut niet. Laat ik je meteen vertellen dat ik geen luiers aan je verkoop. Ik ben er puur en alleen voor de uitleg en om alle vragen die maar kan verzinnen te beantwoorden.

Ben je nu toch wel eens nieuwsgierig geworden naar zo een consult. Of heb je een luiervraag? Stuur dan gerust een mailtje naar dorienoyen@nappys.be.

Heb jij al nagedacht over wasbare luiers?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

14 gedachtes over “Ik ben luierconsulent! | Mama met Sokjes van Geitenwol

  1. Nicole Orriëns zegt:

    Ik gebruikte voor mijn twee oudste kinderen ook katoenen luiers. Dat waren zelfs nog de pike luiers van de Hema die ik eerst zelf vouwde. Met een luierklemmetje zet ik ze vast!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie