Over mij

Hoi!

Leuk dat je je weg naar deze blog hebt gevonden. Mijn naam is Dorien. Ik ben een getrouwde vrouw van 29 jaar jong. Ik hou van dieren en leuke dingen doen met vrienden. Maar op de eerste plaats ben ik mama van 3 prachtige kindjes.

Eind februari 2015 kreeg ik een positieve zwangerschapstest in handen, om begin november 2015 te bevallen van een wonderschone jongen die meteen mijn hart gestolen heeft. Tot op heden ben ik smoorverliefd. In januari 2017 werd via een echo duidelijk dat ik in het 2de trimester van een nieuwe zwangerschap zat, die leidde tot een prachtig meisje in juli 2017. Voor ons derde avontuur ging het echter niet zo gemakkelijk, we hadden een beetje hulp van de dokters nodig, maar baby 3, ons tweede meisje, vervoegde ons gezinnetje in juli 2021.

DSC_0756a
Waarom deze blog?

Ik merk van mezelf dat ik keuzes maak voor mijn kindjes die gebaseerd zijn op instinct, op kijken naar wat de meest “natuurlijke” optie is en uiteraard – zoals elke mama veronderstel ik – wat het beste is voor hem. Noem me maar een geitenwollensok. Die naam zal ik met trots dragen.

Wat kan je hier vinden?

Op deze blog zal je artikeltjes vinden over borstvoeding, natuurlijk ouderschap, luisteren naar je kind en nog veel meer! Naarmate mijn kleine wondertjes groeien zal ook deze blog groeien, en wie weet groeien jullie wel samen met ons.
Wat je hier alvast niet zal vinden is het “bashen” van andere keuzes, het de grond in boren van andere mensen of het zwart maken van dingen die ik niet leuk vind voor mijn kindjes.

Maar daarbuiten schrijf ik ook wel eens over leuke plekjes om naartoe te gaan, fijne restaurantjes (zijn ze kindvriendelijk?) en andere dingen die ik kwijt wil of belangrijk voor me zijn. Onder andere vind je boeken die ik gelezen heb, edelstenen en andere onderwerpen die niet meteen gelinkt worden aan mama-zijn. Zo is deze blog echt een stukje van mij.

DSC_0464

Verder rest er me enkel nog te zeggen “Veel Plezier”! En vragen beantwoord ik met veel liefde.

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochters Lena en Emmelie en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik –> hier <– om er naartoe te gaan.

2 gedachtes over “Over mij

  1. Laura zegt:

    Hoi
    Ik zou je graag willen feliciteren met je blog. Er zijn zoveel dingen heel herkenbaar en zo eerlijk geschreven.
    Zelf ben ik bijna 24 en mama van 1 kindje . En ben zelf ook student. Maar mensen verwachten dat alles perfect moet gaan, ik las net je post over het etentje en er komen zoveel herkenbare situaties in. En doordat het niet perfect verloopt is het zo mooi en word het eigenlijk wel perfect. 😀 Doe zo verder!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s