De eerste dag van de rest van mijn leven | Mama met Sokjes van Geitenwol

Dit bericht is gekopieerd vanaf mijn oorspronkelijke blog. Dit was het eerste bericht dat ik ooit plaatste op een blog in mei 2014. Het was het begin van een lang verwerkingsproces, waar ik zelfs vandaag – eind 2018 – nog niet klaar mee ben.

Soms moet je jezelf van op een afstandje bekijken. Eens even naast je eigen schoenen gaan staan en denken, wie ben ik geworden? Is dit wie ik wil zijn? Doe ik wat ik wil doen?

Dat heb ik deze week gedaan. En nee, dit was niet wie ik wilde zijn en nee, ik deed niet wat ik wilde doen. Toen nam ik een moeilijke keuze. Ik draaide het roer om. Weg van waar ik dacht gelukkig te zijn. En ik kwam thuis. Klaar voor de eerste dag van de rest van mijn leven.

Wat wil ik doen? Gewoon genieten van het leven nu. En het zal wel allemaal niet zonder hobbels verlopen. En het zal met momenten moeilijk zijn. Ik zal niet altijd even blij en vrolijk ronddartelen.

Wat ik wel weet is dat ik wel over achter zal staan. En dat zal ongetwijfeld voor problemen zorgen, en niet iedereen zal het ermee eens zijn.
Maar het is op mijn manier en dan is het tenminste de moeite waard geweest!

Lieve groetjes,

Dorien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s