Wie ben ik? | Mama met Sokjes van Geitenwol

Hé, hallo daar!

Leuk dat je je weg naar deze blog hebt gevonden. In deze eerste post kan je voornamelijk lezen wat er ook staat op de pagina “over mij”. Die pagina wordt aangepast wanneer nodig uiteraard.

Mijn naam is Dorien. Ik ben een studente vroedkunde van 24 jaar oud. Ik hou van dieren (ik heb er verschillende rondlopen, -fladderen, -zwemmen) en leuke dingen doen met vrienden. Maar op de eerste plaats ben ik mama!

Eind februari 2015 kreeg ik een positieve zwangerschapstest in handen, om begin november 2015 te bevallen van een wonderschone jongen die meteen mijn hart gestolen heeft. Tot op heden ben ik smoorverliefd. (Hierboven kunnen jullie een foto zien van mijn prachtige jongen toen hij 6 maanden oud was.)

Waarom deze blog?

Ik merk van mezelf dat ik keuzes maak voor mijn zoontje die gebaseerd zijn op instinct, op kijken naar wat de meest “natuurlijke” optie is en uiteraard – zoals elke mama veronderstel ik – wat het beste is voor hem. Noem me maar een geitenwollensok. Die naam zal ik met trots dragen.

Ik blog ook nog op een ander adres, alleen deel ik daar een hoop andere dingen die niets met mama zijn te maken hebben. Ga gerust eens een kijkje nemen.

Wat kan je hier vinden?

Op deze blog zal je artikeltjes vinden over borstvoeding, natuurlijk ouderschap, luisteren naar je kind en nog veel meer! Naarmate mijn kleine prins groeit zal ook deze blog groeien, en wie weet groeien jullie wel samen met ons.
Ik ben ook niet vies van foto’s. Je zal er hier regelmatig wel tegenkomen. Even een kleine waarschuwing, ik ben een borstvoedingsmama en ook daar zullen foto’s over verschijnen.
Wat je hier alvast niet zal vinden is het “bashen” van andere keuzes, het de grond in boren van andere mensen of het zwart maken van dingen die ik niet leuk vind voor mijn kind. Wat wel kan is dat er artikeltjes komen over producten die niet de beste keuze zijn, maar dan zal er ook netjes onderbouwd zijn waarom dit zo is.

Hoe vaak zal er iets verschijnen?

Daar kan ik nog niet op antwoorden. Zodra ik iets leuks vind om over te schrijven zal het hier verschijnen. Voorlopig heb ik een paar ideetjes, maar ik spreid ze liever over een wat langere tijd dan er meteen in te vliegen en dan niets meer te kunnen verzinnen. 😉

Verder rest er me enkel jullie veel plezier te wensen op mijn blog. Lees vooral kritisch, en creëer zo je eigen visie. En vragen beantwoord ik met veel liefde.

Liefs,

Dorien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s