Babyboom | Mama met Sokjes van Geitenwol

Hallotjes lieve mensen. Hier ben ik weer.

Als je in het moederschap – of ouderschap in het algemeen – rolt lijkt het wel of je hele omgeving zwanger wordt. Aan de ene kant komt dit natuurlijk doordat je allemaal opgroeit en in deze nieuwe fase van het leven terecht komt. Maar ook leren we de dag van vandaag door alle sociale media veel sneller anderen kennen die hetzelfde meemaken als wij. In de geval dus zwanger worden of mama zijn.

Ik heb op deze manier een hele groep geweldige mama’s leren kennen toen ik voor het eerst zwanger werd. Deze dames zijn een deel van mijn leven gaan uitmaken en nu, bijna 2 jaar na mijn eerste bevalling (maar zelfs 2,5 jaar sinds ik zwanger werd) spreken we elkaar nog via facebook en zien elkaars kindjes zo leuk opgroeien tot echte heuse peuters. Je deelt je vragen en zorgen, de dagelijkse dingen, mijlpalen en nog zoveel meer. Heerlijk.

20171007_171945

Ik met Lena en vriendje Beau.

Maar net zoals je met z’n allen enkele jaren geleden zwanger was is het normaal dat er rond ongeveer dezelfde tijd aan een 2e of een 3e kindje begonnen wordt. En we leren weer nieuwe mensen kennen die net van hun eerste wonder in verwachting of bevallen zijn. Op dit moment is er rondom ons een heuse babyboom aan de gang! Allemaal nieuwe, mooie kindjes die op de aardbol komen. Allemaal nieuwe, lieve vriendjes en vriendinnetjes voor mijn kleine (B)engeltjes.

Wat natuurlijk extra leuk is aan al die kleine kindjes, zijn de babybezoekjes. Heerlijk om te gaan kijken maar ook het hele proces van kaartjes of cadeautjes uitzoeken vind ik leuk. Ook bij zwangere vriendinnen is dat een favoriete bezigheid trouwens. En het meeleven en aftellen naar de dag dat het eindelijk zover gaat zijn. Ik ben alweer helemaal enthousiast, dus laat die zwangerschapsaankondigingen en geboortes/adopties (want die tellen ook mee natuurlijk) maar komen!

20171003_202501

Lena en vriendje Kasper

En ook al is onze kleine muis nog maar 3 maandjes oud, met al die kindjes die in onze buurt geboren worden en waar we op bezoek mogen gaan kriebelt het hier om over enkele jaren toch nog zo een wondertje te mogen verwelkomen in ons gezin.

Herken je een beetje wat ik bedoel?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik –> hier <– om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s