Crazy Rumors lipbalsem | Mama met Sokjes van Geitenwol

100% natuurlijke lipbalsem met shea boter, cruelty free en nog eens vegan. Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik heb letterlijk altijd droge lippen en ben op een nooit stoppende zoektocht naar de ideale lipbalsem.

De verpakking van Crazy Rumor is eenvoudig maar duidelijk. Daar hou ik wel van, in plaats van schreeuwerige kitchy dingen. Deze lipbalsems beloven buiten een zoete geur ook nog een lekkere smaak. Ik ben alleszins benieuwd!

Ingrediënten:

olijfolie (olea europaea)*, karitéboter (butyrospermum parkii)* , candelillawas (euphorbia cerifera) , jojoba olie (simmondsia chinensis) , macadamia olie (macadamia ternifolia) , GMO-vrij sojawas (glycine soja) , natuurlijke smaken en/of essentiële oliën , carnaubawas (copernicia cerifera) , tocopherol , stevia (eupatorium rebaudianum bertoni) & liefde

*gecertifieerd biologisch

Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en vegan.

Ik ben erg teleurgesteld door de geur bij het openen van deze lipbalsem. Een vage, chemische chocoladegeur komt me tegemoet. Maar dat is het dan ook. Aardbei is nergens te bespeuren. Het aanbrengen is dan wel weer verrassend fijn. Een heel zachte stick die mijn lippen meteen zachter doet aanvoelen. Daar ben ik echt fan van! Maar opnieuw teleurstelling bij het smaakje. Ik proef enkel lipbalsem. Jammer!

Deze lipbalsem ruikt een stuk fijner dan de vorige. Zowel het muntige als de kauwgom geur komt er lichtjes door, maar het wordt niet chemisch. Heel aangenaam en fris, zeker voor de zomerdagen. Het aanbrengen is opnieuw heel fijn, een goede verzachtende balsem. Ik heb ergens het idee dat ik wat tintelingen voel van de munt, maar ik durf niet uitsluiten dat dat tussen mijn oren zit. Bij het proeven opnieuw een kleine verrassing. Het is geen knaller van een smaak, maar je proeft duidelijk wat het idee is. Fijn!

Opnieuw een chemische geur die van de balsem komt. Zo spijtig! Hier had ik namelijk het meeste zin in. Ik kan geen framboos terugvinden in de geur. Ook het aanbrengen gaat minder fijn dan de andere. Nog steeds zacht, maar na de twee vorige balsems had ik hem meer boterzacht verwacht. De smaak is dan weer een meevaller. Een lichte frambozensmaak, allesbehalve onaangenaam. Ik heb absoluut geen spijt van het proeven hier. Nu alleen opletten dat ik hem niet opeens opeet, haha!

Conclusie:
Over het algemeen ben ik heel tevreden over te textuur en verzachtende werking van de Crazy Rumors lipbalsem. Dat is natuurlijk het belangrijkste als je op zoek bent naar een lipbalsem voor je droge lippen. Deze balsem blijft ook nog eens erg lang zitten, zelfs als ik voor het slapen ga smeer voel ik ’s morgens nog een beetje product zitten. Dat is voor het eerst! Gedaan met “verslaafd smeren” dus. De geur en smaak is bijzaak, maar een stinkende of vreselijk smakende balsem smeer je gewoon minder graag. Dat hadden deze gelukkig niet! Maar hoe lekker de geur of smaak is hangt echt af van de variant. En veel hangt ook af van persoonlijke smaak. Kortom, voor €3,95 prima lipbalsems. Ik haalde ze op www.kudzu.be.

Kende je deze lipbalsems al?

Liefs,

Dorien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s