Mamatijd! | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik had een vrij weekend op het werk. Sowieso is dat al heel fijn. Maar dit weekend had ik vol gepland met leuke dingen voor mezelf. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om mama te zijn. Maar dit had ik echt gemist. Even erop uit en leuke dingen doen zonder man en kinderen.

Toevallig was dit ook het weekend van Genk on Stage, een gratis festival in Genk dat elk jaar weer echt de moeite is. Dit jaar kwam er elke avond wel een groep die ik wilde zien maar ik heb een keuze gemaakt aangezien ik niet elke avond superlaat wilde weg blijven. Dat kon ik mijn gezinnetje (en mezelf) toch echt niet aandoen he. Samen met Elke ging ik vrijdagavond genieten.

Ik koos vrijdag uit omdat Bart Peeters speelde. Ik heb altijd al iets met Nederlandstalige muziek gehad. In het bijzonder van speciale teksten. Die heeft Bart Peeters natuurlijk genoeg. En als je hem ziet optreden snap je waarschijnlijk wat ik zo fantastisch vind aan zijn manier van doen. Bart Peeters brengt het met zo veel overgave en zo veel passie, dat je niet anders kan dan meedoen.

Een enorme opkomst is een understatement. Gelukkig kwamen we ruim op tijd aan. De Kreuners speelden nog toen we aankwamen, dus daar pikten we ook nog een aantal nummers van mee. Top! Tussen de optredens door lukte het ons om heel erg naar voor te komen en uiteindelijk het grootste deel van het concert van op de tweede rij te beleven. Een heerlijke avond om nooit meer te vergeten. Achteraf nog napraten en een drankje met Elke en mijn papa, en je zal waarschijnlijk snappen dat het tegen 3u aan was voor ik in mijn bed lag?

Op zaterdag deed ik iets helemaal anders. Ik liet mijn eerste tattoo zetten. (Bij Lizart Tattoo in Maaseik!) Een ideetje waar ik al mee speel sinds het bestaat, namelijk “The Deathly Hallows” van Harry Potter. Was het pijnlijk? Ja. Zeg ik. De leek. Maar ik heb het gedaan he, iets wat ik niet eens van mezelf had verwacht. En ik ben er heel erg blij mee. Dankjewel Liz! En dankjewel Maarl, voor het vasthouden van mijn handje.

Die avond ging ik uit eten met mijn mama. En daarna gingen we samen – met een vriendin van haar – naar de film. “Overboard” was eigenlijk echt wel de moeite waard. Voldoende lachen, hier en daar een traantje en het van ver aan zien te komen “happy end” waar we allemaal zo blij van worden. Een geslaagde avond!

PicsArt_06-24-10.37.57.jpg

Zondag sloot ik mijn lessenreeks paaldansen af. Ik ben zo blij met deze hobby, deze sport. Ok, dit deed ik sowieso al elke 2 weken in mijn vrij weekend, maar ik vond dat het toch erbij vermeld mocht worden in deze “mamatijd” opsomming. Want ook dit is mamatijd.

De rest van de avond werkte ik wat aan blogideetjes en werkte ik wat artikelen uit. Ik heb nog zoveel wat ik wil delen, ik kan niet wachten tot het aan de beurt komt! Voor nu is mijn weekend voorbij en begint dinsdag de werkweek weer. Wat er dan vandaag (maandag) gebeurd? Dat vertel ik een andere keer wel!

Las jij regelmatig mamatijd in?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s