Kiekeboe: kijk je mee? #12 | Mama met Sokjes van Geitenwol

De afgelopen anderhalve week gebeurde er veel. Heel veel zelfs. Ik laat je graag een handvol momenten zien!

Lena werd ziek. Dat was een cadeautje van Pieter. Een bacteriëleinfectie op de ogen. Heel erg zielig, haar oogjes plakten toe van de etter. En dan hielpen de eerste druppeltjes nog eens niet dus hebben we een tijdje gesukkeld voor het eindelijk weg wilde gaan! Gelukkig is ze nu – op een verkoudheid na – weer een gezond en vrolijk meisje!

Het is zooo lang geleden dat ik deze doek nog heb gebruikt! Over het algemeen draag ik meer met (ergonomische) draagzakken dan met doeken. Dat gaat sneller, vooral met een ondeugende, weglopende peuter erbij. Maar ik kan er zo van genieten om mijn mooie doekjes uit de kast te halen!

En nog meer Lenanieuws! Onze juffrouw trekt zichzelf recht! Aan de handjes wil ze zelfs al een paar stapjes zetten. Het gaat nu allemaal zo snel! Over 2 weken is ze al jarig zelfs. Mijn kleine baby!

Pieter mocht een filmpje kijken op de DS van papa. Normaal is dat een groot feest, want hij krijgt hem niet vaak. Dit keer echter moesten de dieren filmpje kijken terwijl hij in het ballenbad ging spelen. Spookje.

En dan nog wat nieuws uit de tuin. Ons eerste en enige kersje! Kijk hoe mooi en lekker het eruit ziet! Konden we dat van de smaak ook maar zeggen. Zo zuur, ongelofelijk. Bah. Maar het is een mooie eerste poging geweest haha.

Zijn er nog kindjes ziek geweest de laatste tijd?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
12. Kiekeboe: kijk je mee?
11. Kiekeboe: kijk je mee?
10. Kiekeboe: kijk je mee?
9. Kiekeboe: kijk je mee?
8. Kiekeboe: kijk je mee?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

3 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #12 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s