Kiekeboe: kijk je mee? #14 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het warme weer had ons steving bij onze “…” moet ik zeggen. Bah, dat is helemaal niks voor mij. Ik vond het ook erg moeilijk om voor deze week de juiste foto’s te selecteren. Maar ik denk dat het toch gelukt is!

Elk jaar, voor zo lang ik me kan herinneren, begeleid ik een circuskampje van 3 dagen. Als kind deed ik zelf ook mee hieraan. Dat heb ik altijd enorm leuk gevonden. Pieter mocht even langskomen (hij is te jong om al deel te nemen natuurlijk) en mocht alvast even proeven van het circuswezen.

Mijn groepje fantastisch lieve kindjes die 3 dagen lang het beste van zichzelf hebben gegeven. Ik ben zo ongelofelijk trots op hun, hoe ze zo een mooi resultaat hebben neergezet. (Er is natuurlijk een heuse circusshow aan het einde van de cursus vaan ze hun kunnen hebben getoond!)

Lieve Lena was jarig. Daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Uitpakken was nog een beetje moeilijk, gelukkig is er dan een grote broer die wil helpen!

Pieter kreeg z’n eerste gitaarles en Lena shakete op de dansvloer haha! We hadden een heeel gezellige namiddag bij lieve kennissen in het bos. Daar is ook veel speelmogelijkheid natuurlijk. Badjes zijn geen overbodige luxe na een bezoekje aan hun (of aan het bos is het algemeen), we brengen telkens 2 zwarte kindjes mee naar huis. En dat vind ik heerlijk.

We ontdekten de nieuwe Krok: Shakes and cakes in Genk. Heerlijke milkshakes met nomnomnom toppings erbij. Niet voor de kleine, snelle snack moet ik zeggen want het is best veel. Maar wel de moeite.

Wat deden jullie met die warmte?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
14. Kiekeboe: kijk je mee?
13. Kiekeboe: kijk je mee?
12. Kiekeboe: kijk je mee?
11. Kiekeboe: kijk je mee?
10. Kiekeboe: kijk je mee?
9. Kiekeboe: kijk je mee?
8. Kiekeboe: kijk je mee?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Een gedachte over “Kiekeboe: kijk je mee? #14 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s