Lena is 1 jaar | Mama met Sokjes van Geitenwol

Mooie, lieve, prachtige, kleine Lena.

Vandaag precies een jaar geleden eindigde een bevallig van 113 uur. Uren die één voor één geteld werden in afwachting van jou komst.

Vandaag precies een jaar geleden werd Pieter grote broer, een taak die hij met stijgen en dalen succesvol volbrengt. Een taak die hij dag na dag vol trots uitvoert. Want iedereen moet luisteren hoe hij spreekt over zijn “Nena”.

Vandaag precies een jaar geleden kwam jij in deze wereld om ons leven nog mooier te maken dan het al was. En daar zijn we je nog elke dag dankbaar voor.

Vandaag precies een jaar geleden werd ik voor de tweede keer mama. En opnieuw was het onvergetelijk, magisch en bijzonder.

Vandaag precies over een jaar geleden noemden we je voor het eerst bij je naam. Lena. Onze mooie, perfecte dochter.

Één jaar zijn 12 maanden.
12 maanden van ontwikkelen en ontdekken.
12 maanden knuffelen en troosten.
12 maanden vol eerste keren.
12 maanden borstvoeding (en zelfs tandemvoeden!).
12 maanden samen slapen.
12 maanden met 4 in ons gezinnetje.
12 maanden liefde.

Ondertussen brabbel je de hele dag door. Je zegt “mama” en “papa”, maar alleen als je er zin in hebt. Je kruipt de hele kamer rond en probeert zelfs de trap omhoog te komen. Je trekt je op aan meubels of mensen en als we je handjes vasthouden stap je al stukjes. Je eet het liefst appel en aardappel, tenzij je de borst ziet. Dat is nog steeds je grote liefde. Torens omduwen, met balletjes rollen en het poppenhuis zijn je favoriete spelletjes. Zo kan je je gemakkelijk 3 kwartier bezig houden!

Met de cadeautjes van mama en papa

Gefeliciteerd lieve schat, doe er nog maar heel veel jaartjes bij. We houden ongelofelijk veel van jou en zijn je dankbaar om zo een lieve, tevreden, geweldige baby te zijn. Wij genieten elk moment van jou en zijn niet van plan om daarmee op te houden.

Veel liefs,

Mama (en papa en Pieter)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s