Kiekeboe: kijk je mee? #10 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Onze laatste foto update voor Tante Mares terug is! Bereid je voor op foto’s waar mijn lieve zus ook op staat, of ten minste mee te maken heeft. Op het moment dat je dit leest is er een grote kans dat ze in het vliegtuig zit. Bijna thuis!

Maar laten we – voor we haar eindelijk weer in onze armen kunnen sluiten – eerst nog eens kijken naar de afgelopen week.

Ons kleine Rapleymonster is nu echt op dreef. En helaas heeft ze de – suiker- en zoutvrije – snoepvoorraad van Pieter ontdekt. Ach, 1 maïsstengel en een kwartje koek (van Ella’s Kitchen) laat ik haar graag proeven. Zeker als je weet dat ze ervoor ook al aardappelen, broccoli en een stuk appel op had!

Pieter zijn fantasie is grenzeloos. En dat willen we natuurlijk alleen maar stimuleren! Op dit moment was hij een (naaktlopende) eekhoorn. De lege doos is zijn staart!

De eerste keer dat er een ontmoeting is tussen Pieter en een uiltje. Dit is Rhydion, een uilskuikentje van ongeveer 2 maanden oud. Hoe schattig is hij wel niet?

Onze kipjes beginnen te acclimatiseren. Hier zie je Pompoen (links) en Aubergine (rechts). Ze scharrelen heerlijk rond op hun stukje grond, tussen de klimop en andere planten. Ook de weg naar hun hok vinden ze ondertussen zelf.

 

En als laatste deze momentopname van Lena en mij op de schommel in het speeltuintje vlak bij ons huis. Ze lachte en gierde, maar natuurlijk net niet als er gefilmd werd. (Alle 15 de pogingen niet.) Maar dit is ook een leuk stukje.

Hebben jullie leuke momenten beleefd de afgelopen week?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
10. Kiekeboe: kijk je mee?
9. Kiekeboe: kijk je mee?
8. Kiekeboe: kijk je mee?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?

5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

5 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #10 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s