Kiekeboe: kijk je mee? #11 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Nog eens een overzichtje van onze afgelopen week. Ik denk er trouwens over na om van dag te wisselen, dit soort post op zondag te gaan plaatsen. Dat lijkt me iets logischer om van week tot week te bekijken. Anyway, kijk maar mee!

Kijk de emotie in deze foto. We gingen tante Mares ophalen aan de luchthaven van Frankfurt. Dit wist ze niet, ze verwachtte alleen papa. Alleen van haar gezicht – dat boekdelen spreekt – werd ik al emotioneel.

Het weer leent zich echt tot buiten spelen de laatste tijd. Pieter vindt het heerlijk om te kleuren met stoepkrijt! Alleen begint hij ook te ondervinden dat het krijt op de kleren kleur afgeeft. Oeps!

Als Lena kabels ziet is ze verkocht. Ze doet er alles aan om erbij te geraken als ze er een ziet en kan zich uren vermaken. Papa vindt dat minder handig, zeker als het om de kabel van een van zijn controllers gaat!

Opens kwam Pieter naar me toe met de mededeling “ik wil een hondje zijn”. Het heeft even geduurd voor ik door had dat hij met de filters van snapchat wilde spelen. Ik vraag me af waar hij dat geleerd heeft! Maar het geeft wel een leuke foto.

We hadden eens een avondje voor ons alleen. De kindjes besloten om eens goed (en vroeg) te slapen. En mijn ventje gaf me vrije keuze voor een avondbesteding. Aan gezichtsmaskers had hij vast niet gedacht toen hij het voorstelde, haha!

Wat was het leukste stukje van jou week?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
11. Kiekeboe: kijk je mee?
10. Kiekeboe: kijk je mee?
9. Kiekeboe: kijk je mee?
8. Kiekeboe: kijk je mee?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s