Kiekeboe: kijk je mee? #4 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Nu ik aan het werk ben – ja dat lees je goed! – is het me niet gelukt om afgelopen zondag een blog te plaatsen. Ik werk dan wel maar halftijds, ik had niet verwacht dat het zo vermoeidend zou zijn. Maar ik heb dan ook heel lang thuis gezeten.

In elk geval, foto’s heb ik wel! Kijk je mee?

We haalden de lente toch al wat meer in huis met deze vrolijke kleertjes. Lena laten lachen op een foto is wel een redelijke uitdaging geworden, ofwel is ze heel ondeugend (eerste foto) ofwel ziet het er geforceerd uit (laatste foto). Dit is een greep uit de 35 foto’s die ik maakte haha!

20180328_203204.jpg

Popje moest ook een luier. Een tijdje geleden kon je hier lezen over nieuwe overbroekjes. Ik besloot er nog een aantal bij te bestellen, en meteen een setje premature luiertjes erbij te doen zodat popje dezelfde leuke print kon dragen als Pieter! Met als resultaat 1 blije peuter. #MissieGeslaagd

20180329_211917

Ik kreeg een voetmassage van mijn twee mannen. Zo lief! Hier besefte ik ongeveer dat een blog tikken voor zondag niet zou lukken. En dat 4 uur aan een stuk rondlopen meer gewoon worden nodig had dan ik had verwacht. Ondertussen gaat het al iets beter maar voel ik het toch nog serieus als ik thuis kom hoor

20180403_141729

In de auto. Pieter wilde een koekje maar die hadden we niet bij. Enkel hondenkoekjes. Dus ik zeg hem dit. De reactie? “Mag Pietie is pjoeve?” En na het proeven: “Hmm, Pietie vindt die heeeeew jekke. Nog eentje?” Gekke peuter. Die dingen zijn overigens wel arm aan zout, al zou ik niemand aanraden om ze zelf aan je kind voor te zetten.

20180331_143728

En dan dit. Deze mooie tekening kregen we zaterdag in de bus. De juf van het klasje kwam langs. En mijn mamahartje had het moeilijk. In mei begint onze grote jongen met school. Is hij dan echt al zo groot? 8 mei mogen we een dagje mee om samen met hem de kindjes te leren kennen die samen dit werkje geknutseld hebben. Ook wel spannend en leuk, zo een nieuwe mijlpaal!

Wat was er bijzonder aan jullie week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

12 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #4 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s