Kiekeboe: kijk je mee? #8 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ongelofelijk hoe de tijd vliegt. Ondertussen duurt het nog maar 2 weken voor mijn lieve zusje terug komt uit Alaska! Iets waar we – niet zo – stiekem toch naar uitkijken. Maar tot die tijd moet zij het net als jullie doen met deze fotootjes.

Lekker knuffelen en gek doen met Lena na het werk. Zij is meestal nog wakker als ik thuis kom omdat ze heel wat knuffeltijd in te halen heeft. Mamahonger. Dan knuffelen en spelen we tot ze weer moe is en in slaap valt (tot aan de volgende voeding).

Deze geweldige meneer heeft zijn pyjama helemaal zelf mogen kiezen. Er staan “ibbibelle” op, die horen bij zijn favoriete beestjes. (En ook bij de favoriete beestjes van papa trouwens.) Dat hij een roze randje heeft vindt hij alleen maar extra leuk, dat is zijn lievelingskleur! En dat is perfect ok. Hier eten we trouwens sushi, Pieters favoriet heeft viseitjes!

Als mama gaat sporten zoekt papa altijd leuke dingen om te doen met de kindjes. Eens naar oma gaan, een wandeling in de buurt, … Dit keer kwam hij uit bij deze superleuke speeltuin met een heus kasteel! Een toppertje, waar we binnenkort ook eens samen heen gaan!

Lena heeft een nieuwe favoriete houding om te drinken. Zo dus. Ik weet niet waarom ze het doet, maar iedere keer draait ze zich al drinkend op haar buik naar mij toe. De zo genoemde “niplash” heb ik op deze manier dan ook al meerdere keren mogen ervaren. Auw! Maar alles voor onze dame zeker?

Tot slot nog iets heel bijzonder. Mijn nieuwe ketting. Wat er zo bijzonder aan is? De bolletjes en streepjes die je ziet zijn morsecode. Ze spellen de namen van Pieter en Lena. In het kleine hartje zit moedermelk verwerkt. Het idee voor een ketting als deze heb ik al een hele tijd, van toen Pieter nog een klein babietje was. Maar nu is het eindelijk gerealiseerd. Hier schrijf ik binnenkort nog apart wat over maar ik kon niet wachten om hem al te laten zien.

Wat is jou hoogtepunt van de afgelopen week?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
8. Kiekeboe: kijk je mee?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

7 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #8 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s