Kiekeboe: kijk je mee? #2 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Hop, de tweede editie van deze reeks is een feit! Kijken jullie weer mee naar de afgelopen week uit ons leven?

We vormden een massagetrein! Al werd het al heel snel een kieteltrein. Mama mocht vanvoor want die moest Lena vasthouden. Een geweldige manier om de dag met het hele gezin te starten.

“Mama zit vast want alle kindjes is op mama” wist Pieter te vertellen. En plezier dat hij erin had om boven op mij te kruipen. Minder leuk is dat hij dan ook springt. Auw mijn buikje.

Een throwback ook al is het nog geen thursday. Deze foto kreeg ik bij mijn facebook herinneringen te zien. Exact een jaar geleden onze kleine vriend. Hoe snel gaat de tijd wel niet!

Pieter speelt verstoppertje achter zijn handen. Beetje struisvogellogica. Want als ik hun niet zie, zien ze mij vast ook niet. Zo schattig, deze fase!

Ons lieve meisje is wat ziek. Vorige week Pieter en nu zij dus. Een ongeluk komt nooit alleen zeggen ze toch? Haar koorts deed me zo schrikken dat ze er wat medicatie voor kreeg, al ben ik daar geen voorstander van. Hopelijk is het morgen beter want mama moet solliciteren, en dan is een ziek kindje niet zo handig.

Hoe was jullie week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

12 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #2 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s