Mamaswap | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik deed mee aan een heuse gekke mama swap. Vorig weekend was eindelijk de dag aangebroken dat ik mijn gekregen pakketje mocht opendoen. Benieuwd naar het concept? En naar wat ik kreeg?

Samen met Pieter de doos versierd.

Als eerste, wat is een swap? Bij een swap verstuur je een pakket met een aantal cadeautjes binnen een vastgezet budget naar een persoon die jou is toegewezen. Je krijgt wat informatie over deze persoon en kan zelfs anoniem vragen stellen. Deze persoon stuurt weer naar een ander toe en weet niet van wie die een pakket gaat krijgen. Jij zelf krijgt ook een pakket van weer iemand anders. Dat is het.
En dan. Een mama swap is een gewone swap, alleen onder mama’s. En een gekke mama swap, … ja je raad het wel!

Mijn eigen pakketje besloot ik te verpakken in een verhaaltje van een dagverloop. Met nummertjes van welk pakje wanneer open mocht en in welke volgorde. Mijn swapmama en haar kindjes vonden het heel erg leuk! Er zaten onder andere wat versnaperingen, warme sokken en een receptenboekje in.

Zelf kreeg ik ook heel leuke dingen! Wat kaarsen, spulletjes voor mijn bullet journal, home made granola (njom!!) en nog veel meer. Allemaal leuk, individueel verpakt met een persoonlijk tekstje erop. Ik ben echt dankbaar voor al het werk dat ze erin gestoken heeft. Zoveel liefde!

Enkele foto’s:

Ik ben superblij met het resultaat en vind dit zeker iets dat voor herhaling vatbaar is. Wat vinden jullie, gekke mama’s? ^^

Hebben jullie wel eens meegedaan aan een swap?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s