Kiekeboe: kijk je mee? #1 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een nieuw idee besloop me: Ik wil graag de vijf leukste, interessantste, meest veelzeggende, … foto’s van de afgelopen week met jullie delen. Hierbij geef ik dan wat uitleg. Geen idee of ik het volhoud en geen idee of het leuk is. Er is maar één manier om daar achter te komen, toch?

Ik moest even wat dingetjes doen in de keuken. Maar in de living blijven liggen op het speelkleed zag deze jonge dame niet zitten. Ik zette haar dus maar even in de pompbak. Ze had het nog reuze naar haar zin ook! Spelen met de weerspiegelende, bewegende kraan bijvoorbeeld. Zot spook. Het was niet makkelijk om haar daar weer weg te krijgen en nu laat ze zich iedere keer in die richting vallen als we de keuken in lopen, oeps!

Pieter doet niets liever dan zijn kleine zusje nadoen. Zo moest hij hier absoluut naast haar gaan liggen toen we oefenden met buikliggen (en ik moet zeggen dat het ernaar uit ziet dat kruipen wel eens een optie kan worden!)

Mama en ik kregen zin in sushi. We haalden wat af en hebben er echt van genoten. Verse sushi vanuit een restaurant verslaat toch echt die bakjes die we in de Carrefour wel eens kopen. De ultieme droom blijft echter nog sushi eten in Japan. Ooit…

Op dit tafereel kreeg ik deze week commentaar. Ik voedde mijn dochter in het openbaar. Oh de schande. Want als je de keuze maakt om borstvoeding te geven moet je maar thuis blijven. Nu moet ik zeggen dat ik vaker een opmerking krijg. Meestal heb ik dan ook een antwoord klaar. Maar nu stond ik echter met mijn mond vol tanden. Je ziet namelijk helemaal niets!

Pieter was ziek afgelopen weekend. Heel erg zielig. Koorts die opliep tot meer dan 42°C zelfs! Een bezoekje aan de HAP was dus aangewezen. Zware griep. Ik was alleen thuis met mijn pagadders. En dit momentje waarop ze samen sliepen was mijn rustpunt. Ik liet ze zelfs gewoon liggen (op een deken, die op een speelkleed bovenop een dikke mat lag, dus wel lekker warm).

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

12 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #1 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s