Kiekeboe: kijk je mee? #5 | Mama met Sokjes van Geitenwol

De afgelopen zeven dagen eindigden in mijn verjaardag. Voor het grootste deel leuke dagen waar ook weer leuke foto’s van zijn gekomen.

20180406_201209

Het gebeurd echt niet meer vaak, maar ik geniet zo van deze momenten. Na een lange, vermoeiende dag even bijkomen bij mama waar niets moet en er vooral alleen rust is. Zoveel rust dat hij er zelfs van in slaap viel, dat gebeurd al helemaal bijna nooit!

20180408_121925

Met het prachtige weekend dat we gehad hebben konden we natuurlijk niet anders dan naar buiten gaan. Papa in de tuin werken, mama en Lena op een dekentje in het gras en Pieter maar rondcrossen!

IMG-20180411-WA0004

Een pyjamadag moet op zijn tijd ook al eens kunnen! Om die twee samen op de foto te krijgen, in dezelfde kijkend is zo moeilijk. Dan komen de gekke bekken piepen. Wat je dan weer aan minstens één gezicht kan zien, haha! Hier zaten ze trouwens samen in het ledikant, waar Pieter absoluut in moest.

IMG-20180411-WA0017

Ook opa kwam meespelen! Pieter geniet er zo van als zijn (over)grootouders langskomen of wij naar daar gaan. En de combinatie van leuke mensen en buiten spelen maakt echt een onvergetelijke middag voor hem. Ook Lena genoot van de aandacht trouwens, ook vake was op bezoek (en in virtuele vorm tante Mares ook!) en hij speelde met haar.

IMG-20180411-WA0016

En dan mijn verjaardag. Als je mij een heel klein beetje kent en je laat mij een restaurant kiezen kan je wel voorspellen dat ik kies voor Japans. Dat was ook nu niet anders. Ik heb enorm genoten. Van het lekkere eten, van het gezelschap en – bye bye perfectemamabeeld – het kinderloze avondje. (We kwamen uiteindelijk een uur “te vroeg” weer thuis omdat ik toch graag mijn mupkes wilde knuffelen, oeps!)

Wat deden jullie met het prachtige weekend?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpJe agina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

11 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #5 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s