Kiekeboe: kijk je mee? #9 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Weer een week voorbij, weer leuke – en ook een minder leuk – momenten beleefd!

Lena’tje was een beetje ziek. Heel zielig en hanger was ze. Het beste wat we dan kunnen doen is huid op huid samen knuffelen. Stiekem geniet ik daar wel een beetje van. Gelukkig heeft het niet zo heel lang geduurd en knapte ze vlug weer op.

Als verrassing moesten we wat foto’s nemen met een tekst op. Ik bedacht dat het wel leuk was om een leeg blad mee op de foto te zetten, zodat ik achteraf een tekst kon invoegen. Deze foto van de kindjes in hun pyjama (beide door Pieter gekozen) moest ik gewoon laten zien. Kijk die ondeugende snoetjes!

We werden uitgenodigd voor een superleuke, te gekke bruiloft van een mede-Gekke Mama – zen facebookgroepje waar ik verschillende superlieve vriendinnen heb mogen leren kennen. Pieter moest natuurlijk meteen de dansvloer op met zijn vriendinnetje Berthe. Die twee, dat wordt nog wat ooit. Let op mijn woorden.

Op zondag gingen Jelle en ik uit eten. We waren dit weekend precies een jaar getrouwd en dat verdiende wel wat extra’s. Sushi (of ja Japans) is van ons beide de favoriete keuken, dus uiteraard gingen we dat eten!

Onze kleine dame eet enorm weinig. En dan bedoel ik dat ze echt nog 99,9% overleefd op borstvoeding. Eten interesseert haar gewoon niet. Hier had ik een idee. Ik stond er niet helemaal achter maar na zoveel tijd probeer je al eens wat. Ik zette de tv op, zette “per ongeluk” de pot pasta naast haar op de grond. En ze ging gewoon – afgeleid als ze was – eten!

Wat is jou hoogtepunt van de afgelopen week?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
9. Kiekeboe: kijk je mee?
8. Kiekeboe: kijk je mee?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

6 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #9 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s