Kiekeboe: kijk je mee? #13 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een week vol met leuke dingen, dat is het zeker en vast geweest!

Nu Lena een stuk mobieler geworden is, vinden we haar dus overal terug. Hier had ze zich op haar gemak aan de buitendeur gezet om te kijken hoe papa en broer aan het spelen waren, hoe de hondjes en de konijnen rondrenden, … . Een klein spookje dat we nu nóg meer in de gaten moeten houden!

Buiten alle kanten op verspreiden is Lena ook van de turnoefeningen ondertussen. Liggen om te drinken? Dat is zo 2017. We staan gewoon recht, laten ons plat op mama vallen, en weer op. Minder handig, moet ik toegeven. (Ja ik weet het, het is warm voor ons allemaal. #BikiniModus)

Tante Mares en Nonke Michiel kwamen babysitten op Lena. Toen Pieter thuis kwam van school vond hij dit een superleuke verrassing. Even poseren met de superstoere bril van Nonke Michiel moet kunnen he!

Of Pieter van brillen houdt? Hoe kom je daarbij? Die van bompa moet het ook altijd ontgelden, als hij er zijn handen aan krijgt. Klein zot huppelke. Ik ben eens benieuwd hoe het zou zijn als hij zelf ooit een bril nodig zou hebben (want laten we eerlijk zijn, met 2 brildragende ouders zit die kans er wel in).

En geheel onverwacht, Dorien ging eens voetbal kijken. Ik denk de eerste match die ik in m’n leven volledig gezien heb. Maar als een van de bewoners vraagt om te blijven, dan doe je dat toch. Hier mijn supporterbuddy!

Ben jij een voetbalfan?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
13. Kiekeboe: kijk je mee?
12. Kiekeboe: kijk je mee?
11. Kiekeboe: kijk je mee?
10. Kiekeboe: kijk je mee?
9. Kiekeboe: kijk je mee?
8. Kiekeboe: kijk je mee?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

2 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #13 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s