Webshop van de maand: Speelgoedwinkel Daantje | Mama met Sokjes van Geitenwol

De tweede webshop van de maand is Speelgoedwinkel Daantje.

Over Daniëlle:
Ik ben Daniëlle, 29 jaar en momenteel woon ik (nog) in het gezellige Den Bosch. Naast mijn werk voor Daantje hou ik ervan om met vrienden bij te kletsen en leuke dingen te doen, op vakantie te gaan (skiën, stedentrips en verre reizen: je kunt me ervoor wakker maken!), te tennissen en lekker te wandelen met Beer, de hond van m’n ouders.

Over Speelgoedwinkel Daantje:
Daniëlle: Het idee om voor mezelf te beginnen had ik al een tijd, maar het kwam er maar niet van. Verschillende (goede) excuses tot vorig jaar september. De (lange) zoektocht naar een mooi, kwalitatief cadeau voor m’n neefje gaf de doorslag. Want ik vond het niet zo snel in de speelgoedwinkels waar ik zo graag kwam. Dit kon anders, een plek waar je mooie, leuke, duurzame, houten cadeaus en speelgoed mét een educatieve waarde zou vinden allemaal op een plek. Zo begon Daantje en ging in november de webshop online. Het regelen, leuke pakketjes maken, nieuwe producten en merken zoeken. Ik vind het allemaal leuk en kan m’n ei kwijt in/bij Daantje. Heel blij dat ik deze stap heb gezet en steeds meer mensen Daantje weten te vinden in hun zoektocht naar duurzaam speelgoed, leuke cadeaus en fijne service.

Het assortiment:
Daniëlle: De doelgroep van Daantje bestaat uit 25-60 jarigen. Moeders/vaders, tantes, ooms, vriendinnen, vrienden, opa’s & oma’s die een kwalitatief en duurzaam cadeau willen geven. Een cadeau dat leuk is en ook bijdraagt aan de ontwikkeling van (sociale) vaardigheden en ontwikkeling. Een kind op speelse wijze laten leren, laten ontdekken, op avontuur laten gaan, plezier laten hebben. Dat is waar het speelgoed van Daantje aan bijdraagt. Cadeautjes uitzoeken en geven moet leuk zijn vinden wij. We maken het je daarom zo makkelijk mogelijk en denken graag mee. Of het gaat om kraamcadeaus, sinterklaas/schoencadeautjes of cadeaus voor een vierjarige. Het assortiment van Daantje is voor baby’s en kinderen t/m 8 jaar. Ook familiespellen (vanaf 8 jaar) van Haba hebben we in het assortiment.
We krijgen regelmatig te horen dat klanten niet kunnen kiezen, teveel leuks in de webshop. Wat ons betreft alleen maar een compliment.
Alles bij Daantje is duurzaam, van PlanToys (super mooi merk) dat duurzaam produceert en duurzame materialen gebruikt tot rugzakken van Affenzahn waarin gebruikte PET-flessen zijn verwerkt en van GreenToys dat haar speelgoed produceert uit gerecyclde melkflessen en Vilac met haar kwalitatief houten speelgoed. Daarnaast worden de bestellingen zoveel als dat kan in gerecyclde dozen verpakt en wordt verpakkingsmateriaal van onze leveranciers weer gebruikt om de pakketjes onbeschadigd bij de klant te krijgen. En er gebeurt veel online en geen geprint. Geen pakbonnen in je pakket die je gelijk weer weggegooid bijvoorbeeld.

Een leuk weetje:
Daniëlle: Ik verhuis deze zomer naar Londen. De redenen: het avontuur en het werk van m’n vriend. Het voordeel van een webshop is dat ik deze waar dan ook, van achter m’n laptop kan ‘runnen’ en nog een geluk. Mijn moeder die net zo gek is op (houten) speelgoed als ik. We gaan samenwerken! De voorraad die op onze zolder stond, staat inmiddels bij m’n ouders.  Zij regelt alles rondom de voorraad en de bestellingen, al het andere zoals de website en marketing blijf ik doen. Zo leuk! Grappig weetje, het is niet de eerste keer dat we in dezelfde winkel werken. Vroeger (toen ik m’n eerste bijbaan had) waren we ook al collega’s. Drie keer raden in wat voor een winkel: een speelgoedwinkel met oog voor hout.

Surf snel naar www.speelgoedwinkeldaantje.nl om zelf een kijkje te nemen!

Bedankt Daniëlle, om mee te werken aan dit artikel!

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s