Kiekeboe: kijk je mee? #3 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Alweer 7 dagen voorbij, ongelofelijk hoe snel dat gaat! De nieuwe foto’s staan ook weer klaar. (Lena is op veel foto’s in het roze, papa grijpt daar iedere keer naar als hij kleertjes kiest hihi.)

20180324_145344

We genoten na de crèche samen van een heerlijk vieruurtje, voornamelijk gezond maar met een paar stukjes chips. Uiteraard waren die niet voor Lena. Zij vond de tomaatjes vooral fantastisch, Pieter heeft dan weer bijna de hele appel naar binnen gespeeld.

20180324_172810

Het huishouden doen was best moeilijk met een aanhankelijk baby’tje. Deze prachtige draagdoek bood gelukkig uitkomst. De laatste tijd kozen we uit gemakzucht vaak voor de Tula maar ik ben weer helemaal verliefd op doeken.

20180324_153839

Hoe mooi was het weer afgelopen weekend?? We genoten van buiten spelen en op het gras liggen in de voortuin. De kindjes vonden het heerlijk! Jammer dat het met het beginnen van de week weer serieus is afgekoeld.

20180325_184140

Ik ben zo supertrots op mijn kleine meid. We aten spinaziestoemp, en dit is hoe ze eruit zag na 10 minuten! Heel netjes toch? En dat om nog maar 8,5 maanden oud te zijn. Ze vond het blijkbaar te lekker om wat te verspillen.

IMG-20180327-WA0000

Pieter genoot met papa van het park. Papa wilde pokemons vangen (stiekem eigenlijk ook) en ze gingen naar buiten voor een lange wandeling rond de vijver. Ons nieuwsgierig neusje moest natuurlijk alles bestuderen wat hij zag.

Hebben jullie genoten van het mooie weer?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

12 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #3 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s