Kiekeboe: kijk je mee? #6 | Mama met Sokjes van Geitenwol

De afgelopen dagen hebben we enorm genoten van het mooie weer. Kijk snel mee naar de avonturen van onze snuitjes!

20180417_140251

Een van de voordelen van wonen in een doodlopende straat is het ongegeneerd op straat kunnen spelen. En met zo eeb mooi weer haalden we voor het eerst stoepkrijt uit. Een echt tekenwonder is hij nog niet maar hij amuseerde zich kostelijk!

20180417_114322

Ons meisje begint eten echt onder de knie te krijgen. Voor wie het nog niet weet, we bieden vaste voeding aan via de Rapleymethode. Dat zorgt echter wel voor veel gesmos. Dit is het resultaat na het smullen van een banaantje. Goed dat we een wasmachine hebben! ^^

IMG-20180417-WA0004

Afgelopen zondag maakten we dankbaar gebruik van ons abonnement voor Planckendael. En daar ging ik (oh help) met Pieter de grote speeltuin tussen de bomen op. Dat gaat 14 meter de lucht in. 14. Meter. Hij vond het geweldig! Mama iets minder. Naar beneden hebben we wijselijk de trap genomen. Maar het was een superleuke ervaring. Al gaat papa de volgende keer met hem mee hoor. Mijn voetjes blijven op de grond.

20180417_135054

Lena heeft het spelen met pop helemaal ontdekt. Ze kan makkelijk 20 minuten alleen spelen met pop! Zo schattig om te zien. Leuk detail: pop heeft een te klein geworden kleedje van Lena aan! Pieter heeft het zelf uitgekozen.

20180417_141002

Dinsdag, nog zo een prachtige dag. Buiten een schaduwplekje geknutseld en dan kijken hoe grote broer speelt. Is het geen modelletje? Ik ben helemaal verliefd op haar oogjes in deze foto!

Staat er binnenkort een leuk uitstapje op jou planning?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpJe agina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

3 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #6 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s