Gelukkige verjaardag zus | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het is even stil geweest op blog gebied. Daar heb ik zo mijn reden wel voor. Mijn kleine zusje was jarig gisteren. En daar leef ik al een tijdje naartoe.

Wat meer uitleg is wel op zijn plaats denk ik. Mijn “kleine” zusje is 24 geworden. Zo klein is dat niet natuurlijk. Maar zoals jullie ook weten verblijft zij momenteel in Alaska. Heel ver van huis dus. En dat raakte me meer dan ik verwacht had. Ik heb het er heel moeilijk mee gehad en heb zelfs traantjes gelaten. Een videochatje later ging het met mij wel beter. Ik ben heel blij haar te hebben gehoord.

Over 5 weken komt ze weer naar huis. En hoewel ik het voor haar jammer vind dat haar geweldige avontuur erop zit, zal ik heel blij zijn als ik haar in mijn armen kan sluiten en ze weer veilig thuis is. Natuurlijk zal ik dat nooit aan haar toegeven.

Op dit moment is haar verjaardag nog bezig in Alaska (hallo tijdsverschil) dus lieve zus: nog een heel gelukkige verjaardag, en kom snel en voorzichtig thuis!

Hoe gaat het nu verder hier op de blog? Eigenlijk niet anders dan anders. Op zondag weer een gewone post die over van alles kan gaan. En op woensdag foto’s. Met aankomende woensdag een XL-versie, om de afgelopen tijd in te halen.

Geniet van jullie dag!

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s