Kiekeboe: kijk je mee? #7 | Mama met Sokjes van Geitenwol

En weer een week voorbij gevlogen. Van de eerste schooldag plaatste ik maandagavond al wat foto’s, maar uiteraard heb ik nog meer leuke dingen om te laten zien.

Papa knutselde muizenoortjes voor Lena. Pieter kreeg konijnenoren. Of hoe je met een simpele cornflakesdoos 2 kindjes heel gelukkig kan maken. En meteen een beetje recyclage!

De kermis stond er nog steeds en Pieter wilde graag nog eens gaan kijken. Dat kwam goed uit toen we werden uitgenodigd door zijn vriendinnetje Berthe (en haar mama, mijn supergoede vriendin Maarl natuurlijk) om samen te gaan. Buitende topfavoriet “het jeuzejad” gingen we ook in twee achtbanen. De kindjes waren net groot genoeg en vonden het fantastisch!

Pieter helpt graag mee in huis. Hij is zelfs bijna in de afwasmachine gekropen toen ik hem vond haha! Net voor het nemen van deze foto zat hij op de klep en totterde hij er van af. Maar dat houdt hem niet tegen om verder te doen. Zo lief als hij is haalde hij er meteen wat bordjes uit om aan Lena te geven om mee te spelen.

Ik laat je kennismaken met de twee nieuwe meisjes in ons gezin. Narcissa en Bellatrix namen hun intrek in onze tuin. Voorlopig laten we hun even met rust zodat ze kunnen acclimatiseren en wennen aan hun vogelburen en hondenbezoekers maar daarna hopen we op heerlijke knuffelmomentjes.

Als grote broer op school zit en mama en papa een dagje vrij hebben zou er meer tijd moeten zijn voor kleine Lena. Maar wij steken haar – slechte ouders die we zijn – gewoon in een doos. Mopje natuurlijk, al vond ze het geweldig in haar doos. We speelden kiekeboe met de flappen en ze kroop er zelf in en uit toen we de doos op zijn kant zetten. Goedkoop speelgoed maar dat doet niks af aan her speelplezier!

Ik wens je een mooie, zonnige week toe!

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken?
7. Kiekeboe: kijk je mee? XL
6. Kiekeboe: kijk je mee?
5. Kiekeboe: kijk je mee?
4. Kiekeboe: kijk je mee?
3. Kiekeboe: kijk je mee?
2. Kiekeboe: kijk je mee?
1. Kiekeboe: kijk je mee?

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

8 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #7 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s