Eerste schooldag | Mama met Sokjes van Geitenwol

Pieter ging voor het eerst naar school vandaag. Hij was er helemaal klaar voor en droeg zijn boekentasje zelf zoals een grote kleuter dat doet!

Hij ging meteen druk spelen en keek niet eens meer om naar ons! Mama’s hartje brak maar een heel klein beetje hoor, maar ik ben vooral heel erg trots op mijn kleine grote jongen.

De juf liet weten dat hij flink gegeten heeft, zowel in de voormiddag het fruit van de klas, ’s middags de spaghetti als in de namiddag zijn meegebrachte blauwe besjes en appel.

Slapen wilde hij dan weer niet. Na even te hebbeb gerust bij de juf wilde Pieter toch liever buiten spelen. Dat mag natuurlijk! (Na school viel hij als een blok in slaap in de auto!)

Wat doe je zoal op een eerste schooldag in de boterbloemenklas? Stempelen op je verjaardagskalender en tekeningenmap, met de auto’s spelen, boekjes lezen, over de boerderij babbelen, de eerste echte turnles en nieuwe vriendjes maken natuurlijk.

Na deze dag zei Pieter met een grote lach “tot morgen juffrouw” en vertelde hij honderduit over wat er allemaal gebeurd is vandaag. Maar het liefst van al wilde hij toch “zijn” Lena gaan halen.

Mama heeft het nog steeds moeilijk om haar kleine man zo snel te zien opgroeien, maar zien hoe hij het zo goed doet betekend al heel veel. Dat maakt het net weer wat makkelijker allemaal.

Welke kindjes zijn er nog allemaal gestart vandaag?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s