Kiekeboe: kijk je mee? #28 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Weer een week voorbij, weer veel gebeurd. En weer een mama die enorm moe is van van alles en niks te doen.

Lena vindt het heerlijk om bij mij op schoot te zitten en te spelen met alles wat ik vast heb. Ze kan zo heerlijk gieberen. Hier heeft ze de kaartlezer vast, die ze als telefoon gebruikt.

Pieter wordt zo snel groot! Ongelofelijk dat mijn kleine jongen zo snel vooruit gaat. Hij doet het op alle vlakken enorm goed. Ik ben zo trots op hem.

Lena met haar peter Michiel. Ze zijn zo lief samen! En ik ben niet de enige die hun geweldig vind samen.

We speelden ons laatste nieuwe gezelschapsspel: Cards Against Muggles. Echt zo een aanrader voor de echte Harry Potter-fans! Wie niet echt een die-hard fan is mist helaas wel heel veel inside jokes, waardoor er iets wordt afgedaan aan de spelkwaliteit maar alsnog een topspel voor een avondvullend programma.

Pieter poseert enorm graag voor mij, dan kan hij lekker gekke bekken trekken. Hij zegt dat dan ook: “Dat was echt heel ‘zek’ he mama!”.

Waar ben jij blij mee in je leven?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s