Overbroekjes Lighthouse Kids Company | Mama met Sokjes van Geitenwol

Al zolang ik het merk “Lighthouse Kids Company” ken ben ik verliefd op hun luiertjes en voor de prachtige printjes die ze uitbrengen. Alleen verkopen ze als zoete broodjes en zijn er nooit echt veel beschikbaar. Dat geeft het een wat exclusiever gevoel. Zo kocht ik een tijdje geleden al enkele luierzakken van het merk om toch al wat in huis te hebben. Luiertjes waren in die printjes al even niet meer te krijgen en we hadden luierzakken nodig. Één en één is twee, nietwaar. Maar het is eindelijk zo ver! Ik heb er eindelijk in mijn bezit.

Ik zag een tijdje geleden dat het printje “Jupiter Song” uitkwam nu kon ik het echt niet tegehouden. Ik moest en zou er eentje bemachtigen in deze prachtige print. Sowieso had ik van dit merk nog een luiertje nodig voor mijn consulentenpakket maar voor ons persoonlijk gebruik bestelde ik ook nog een overbroekje. Want ja, wauw. Ik sluit niet uit dat er nog een luierzak volgt. (Gelukkig voor mij vliegen die niet zo snel over de toonbank als de luiertjes haha) Hierbij bestelde ik meteen ook een effen exemplaar (met de naam Islamorada), omdat ik de kleur zo verschrikkelijk mooi vond.

Zodra de producten aankomen ben ik al onder de indruk. Ze zijn zo ontzettend mooi in het echt, nog mooier dan op de foto’s! Dat had ik al een beetje kunnen verwachten, aangezien ik deze ervaring ook had met de luierzakken eerder, maar toch was ik echt weer aangenaam verrast. Ook na het wassen zijn ze nog steeds beeldschoon en kan ik echt niet wachten om ze rond de billen van mijn kindjes te zien!

In gebruik zijn de overbroekjes heel fijn, en zitten ze erg mooi. En kijk hoe mooi ze zijn, hier word je toch instant verliefd op? Ik denk dat ik ze – samen met de Kangacare overbroekjes – meteen op de eerste plaats van mijn favoriete overbroekjes zet. En dat wil heel wat zeggen, aangezien ik wel meerdere merkjes echt geweldig vind.

Disclaimer: Wasbaar luieren is écht goedkoper als wegwerp. Tot je dus in de ban van de printjes en de merkjes komt, zoals ik. En mijn mij vele anderen. Maar laat dat je absoluut niet tegenhouden om het te proberen. Het milieu en je baby’s billetjes zullen je dankbaar zijn.

Wat is jou favoriete overbroekje?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s