Kiekeboe: kijk je mee? #29 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Deze week stond meer in het teken van mijzelf als persoon. Ik ging er voor de allereerste keer sinds ik mama ben een nachtje tussenuit. Verder werd er veel opgeruimd en waren natuurlijk ook leuke momenten met de kindjes.

Dit is het zachte bedje waar ik in mocht slapen toen ik op training ging met mijn werk. Achteraf was het wel eens goed om een nachtje alleen te zijn maar ik heb de kindjes toch enorm gemist.

Een gedeelte van onze gezelschapsspellen collectie waar we toch wel trots op zijn we spelen enorm graag spelletjes als gezin maar vinden het ook heerlijk om te spelen met vrienden. Voorlopig is onze collectie van groot genoeg, hoewel we altijd nieuwe dingen willen leren kennen en er altijd meer spellen welkom zijn.

De kindjes waren erg vrolijk hele week lang. Ze kregen leuke Pokémon petjes van Lena haar peter. Zoals Pieter laat zien vindt hij het geweldig. Lena had nou een andere versie.

Jelle Jelle en ik gingen gezellig met ons twee uit eten. Het is lang geleden dat we nog eens kozen voor echte menu. We begonnen met een witlofsoep met brood. Hier zie je onze pasta met pompoen walnoten en geitenkaas. Super lekker. Aan het einde was gewoon een lekker stukje taart. Aan het einde van de maaltijd konden we echt geen hap meer op. We vroegen dan ook bewust om een klein stukje taart, haha.

Als laatste foto van deze week laat ik onze kleine hondjes zien die toch verhuisd zijn naar de woonkamer. In de garage moest plaats gemaakt worden, dus komen ze gezellig bij ons in de woonkamee slapen. Dat is ook fijn naar de winter toe aangezien het best wel afkoelt in de garage en dat wil ik ze niet aan doen.

Hoe vaak ga jij met je partner wat alleen doen?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier omer naartoe te gaan.

13 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #29 | Mama met Sokjes van Geitenwol

  1. strongbodynl zegt:

    Ik heb altijd tijd voor mezelf genomen sinds ik moeder ben en daar hebben mijn kinderen ook baat bij gehad. Ze zijn nu jong volwassenen en zelfstandig. Ze weten dat hun basis van mama er altijd is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s