Mijn leven op orde #1 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ondertussen gebruik ik iets meer als een jaar een planner met stickers om mijn leven te organiseren. Creatief plannen noem ik het zelf. Hier kan ik echt mijn stress in kwijt, het is een hobby die ik uitoefen om te ontspannen. Ik krijg er vaak vragen over, dus leek het me wel leuk om hier ook wel eens wat van te laten zien. De eerste week van 2019 zag er voor mij als volgt uit:

Het woord dat ik koos om mijn jaar definitie te geven is “growth”. Dat ga ik proberen verwerken in mijn wekelijkse pagina’s, onder andere door middel van quotes. Voor deze eerste week van het jaar besloot ik het echter gewoon neer te schrijven zodat het er voor mezelf echt uit sprong. Door het ziek zijn kon ik niet alles wat ik op voorhand gepland had waar maken, maar aan de meeste dingen wist ik wel een draai te geven.

Buiten enkel op voorhand dingen in te plannen gebruik ik ook soms lege ruimte om kleine stukjes over de dag op te schrijven. En ook dingen van het werk schrijf ik neer, ookal heb ik daar nog een aparte agenda voor. Wel zo fijn om de belangrijkste dingen in mijn algemene planner meteen te zien staan.

Sommige namen vervaagde ik op mijn foto’s voor privacy redenen.

Nog wat technische feitjes:

Planner: Erin Condren Life Planner
Stickers: Sweet Kawaii Design
Pennen: Pilot ultra fine permanent marker en teal glitter pen (merk onbekend)

Hoe organiseren jullie je leven?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

3 gedachtes over “Mijn leven op orde #1 | Mama met Sokjes van Geitenwol

  1. Nicole Orriëns zegt:

    Ik gebruik een Moleskine XL om alles bij te houden. Links staat het agenda deel en rechts is gewoon gelinieerd. Een perfecte combinatie voor mij. Waar heb je leuke stickers gekocht?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s