Kiekeboe: kijk je mee? #37 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik was afgelopen week voor het grootste deel nog best wel ziek (lees daarvoor hier mijn blog over borstontsteking) maar toch heb ik een aantal foto’s kunnen verzamelen om te delen. Ik kon gelukkig wel weer aan het werk dit weekend, dat is een pluspuntje.

Dutjestijd! Na een enorm vermoeidende maar ook moeilijke dag waren we beide toe aan dit slaapje. Ik weet niet waar het ineens vandaan kwam, maar Pieter was erg agressief. Slaan, krabben, bijten, het kon niet op. Niet luisteren leek wel een spelletje voor hem. Gelukkig was dat ook maar eenmalig en na zijn dutje was hij weer zijn lieve zelf. Met het verkeerde been uit bed gestapt misschien?

Nog een dutjesfoto! En nog een waar ik heel blij mee was. Lena slaapt bijna nooit als ze bij mij is. Ook ’s avonds moet papa haar in slaap wiegen en is mama alleen goed genoeg voor “titi”. Maar dit was een doorbraak! Ze viel gewoon in slaap bij mij! En wat nog meer was, ik kon haar even wegleggen! Dat deed ik op de grond, aangezien ze nogal beweeglijk kan zijn en ze van de zetel zou rollen als ik haar zoals Pieter op de zetel zou laten slapen. (Ik laat de kindjes bewust beneden hun dutjes doen.)

Ik maakte voor mezelf een lekkere smoothie van rood fruit en sinaasappelsap. Want jezelf verwennen mag ook wel een keer toch? En het is nog gezond ook. Ik gebruikte hiervoor een rood fruit mix van de Carrefour uit de diepvries en een doos sinaasappelsap (aangezien ik helaas geen verse sinaasappels in huis had). Een genietmomentje! (Wat ik natuurlijk ook deelde met mijn man.)

Als mama bezig is met de agenda, dan wil Lena natuurlijk meehelpen. Ze vindt het geweldig om de pennen in en uit de pennenzak te doen. Ik laat haar dat lekker doen op mijn schoot zodat ze er echt bij betrokken is. En op die manier kan ik rustig mijn agenda invullen, win win!

De kerstsfeer houden we nog een beetje langer in huis met deze geweldige pyjama’s die de kindjes van vake kregen! (Twee bewegelijke, veel te actieve kindjes die nog lang niet wilden slapen samen op de foto krijgen zonder dat er iets beweegt lijkt wel een onmogelijke opgave.) Ik smelt gewoon weg van deze foto. De snoetjes die ze hierop trekken maken me gewoon elke keer opnieuw verliefd.

Wat was jullie topmomentje van deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s