Kiekeboe: kijk je mee? #38 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het is zondagavond, wat betekent dat we samen gaan terugkijken naar onze afgelopen week aan de hand van een aantal foto’s. Geen heel spannende week, maar wel eentje waar ik van genoten heb.

Een tripje naar de Ikea draaide uit op een auto vol met “dit hebben we eigenlijk echt nog nodig”. Ook al gingen we slechts voor 2 potten die ik voor een projectje nodig had. Oeps! Maar effectief alle dingen die we mee hadden zijn ondertussen in gebruik. Dus geen miskoopjes!

Lena ging voor het eerst rijden met het autootje van de winkelkar. Helaas geen heel lange rit, aangezien we pas te laat merkten dat de winkel nog gesloten was. Uitstappen vond ze beduidend minder leuk dan instappen. Oeps!

In de auto hebben we altijd van alles liggen om mee te spelen. Maar gewoon speelgoed is verschrikkelijk saai. Als je Lena moet geloven toch. Een deegrol vind ze veel leuker. Dat ding heeft ze enkele dagen lang overal mee naartoegesleept.

Het lijkt wel een week die is opgedragen aan Lena, haha. Ook deze foto is van haar. ’s Morgens als ze beneden komt en nog half slaapt, en ze dan een flesje melk krijgt, blijft ze gewoon verder knorren terwijl ze het leegdrinkt. Pas als de laatste druppel op is schiet ze in “wakkermodus”. En dat is dan meteen volle bak alsof ze duracel in haar gat heeft.

Mijne grote Brandweerman Sam – fan kan nu eindelijk zelf in de huid van Sam kruipen. Dankjewel Omi, voor het leuke pakje. En de – ietwat onscherpe, maar daar kijken we overheen – foto. Hij krijgt er geen genoeg van om erover te praten.

En dan kom je bijna te laat op het werk. Helaas waren we getuige van hoe een oudere dame door de brandweer uit haar appartementje gehaald moest worden, om daarna met de ziekenwagen onder begeleiding van de m.u.g. naar het ziekenhuis te worden gebracht. Laten we hopen dat alles met haar in orde is. (Pieter vond het minder erg dat hij kon kijken hoe de ladder van de brandweerauto werkte.)

Wat was jou hoogtepunt van de afgelopen week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s