Kiekeboe: kijk je mee? XL #4 | Mama met Sokjes van Geitenwol

En toen waren er opeens twee weken voorbij, zonder dat ik het goed en wel door had. Van die twee weken zijn er natuurlijk ook weer heel wat leuke foto’s die ik nog wil laten zien. Kijken jullie mee?

Genieten van wat knuffeltijd met mijn oudste harige baby. Hij komt graag bij me liggen, terwijl zijn zusje Bliss liever rust op zoekt in een warm dekentje of in haar mand.

Ik ben zo ontzettend verliefd op deze muts van Liewood! (En op de peuter onder die muts natuurlijk.) Zeg nu zelf, hoe schattig is ze ermee?

En zo schattig ze met muts is, zo schattig is ze ook zonder. Zeker als ze slaapt. Kijk nu dat blote babybuikje! Ik smelt gewoon als ik haar zo zie liggen.

Deze foto uit de oude doos vond ik terug laatst. Dat is ondertussen 8 of 9 jaar geleden. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, haha! Wat denken jullie, zou ik het opnieuw doen?

Pieter heeft de laatste tijd niet zo veel zin meer in foto’s. (De volgende foto was echt een uitzondering.) Hij probeert zich altijd te verstoppen, dus moet ik zorgen dat ik ze stiekem maak haha! Hier was hij ook nog eens heel moe er bovenop.

“Mama, ik ben echt heel stoer als ik zo zit he.” Ja, enorm stoer. Vooral met die tuttie… (Daar werken we aan, binnenkort meer!)

Als het leven even niet mee zit, is er gelukkig altijd nog titi. Lena is een beetje ziek geweest de laatste tijd. Verkouden, verhoging, diarree, … . Het was echt haar tijd niet. Ondertussen is het gelukkig wel alweer een stukje beter.

“Samen spelen, samen delen!” is iets wat de laatste tijd heel veel uit Pieter zijn mond komt. Ik vermoed dat ze het daar op school heel veel over hebben op het moment. Maar thuis plukken we daar enorm veel vruchten van, aangezien hij nu opeens alles deelt met iedereen. (Zelfs zijn eten, haha.)

Ik krijg weer heel veel opmerkingen over Lena, en dat ik ze te veel kleed als een jongen. Of gewoon de vraag of het nu een jongen of meisje is. (Ze heeft een groot deel van de kleerkast van Pieter overgenomen, dat is wel zo.) Dat ze nog steeds amper haar op haar hoofd heeft staan helpt saat natuurlijk niet bij. Maar hopelijk kunnen outfits als deze toch duidelijk maken dat ze écht wel een meisje is.

Nog een leuk voorbeeldje van samen spelen. Pieter en Lena die samen een toren bouwen. Of ja, samen de blokken aan omi geven zodat zij voor hun een toren kan bouwen. Want waarom jezelf moe maken als een ander het voor je doet. Slimmeriken zijn het.

Wat was jullie favoriete moment de afgelopen weken?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s