Pieter is 4! | Mama met Sokjes van Geitenwol

Pfoeh, hier ben ik weer. Na een onverwachte schrijfpauze, maar school heeft toch iets meer van mijn tijd opgeslorpt dan ik had verwacht. Maar ik ben terug. En met een heel goede reden. Lekker laat weer, bijna een week na datum, maar beter laat dan nooit, toch? Pieter was jarig! Hij is alweer 4 jaar. Wat is de tijd omgevlogen!

20191029_1639003844609203109401781.jpg

We vierden thuis al een klein feestje voor familie en enkele dichte vrienden in de herfstvakantie. Zijn verjaardag viel op de laatste dag, en dat werd misschien wat druk. Plus, die speciale dag zelf wilden we graag iets heel erg leuk met hem gaan doen. Dit was namelijk de eerste verjaardag waar hij heel erg bewust naartoe leefde en besefte wat jarig zijn en een feestje hebben is.

20191031_1436476566829664232832387.jpg

Er moest taart zijn, want taart hoort bij een verjaardag wist Pieter ons te vertellen. Dus taart was er in overvloed. Heel bewust waren er maar 2 cadeautjes om uit te pakken. We vroegen centjes om te sparen voor een grote trampoline. Dat deed Lena ook met haar verjaardag. In de lente zal de trampoline er komen. Met de pakjes die er dan wel waren had Pieter toch het gevoel van cadeautjes uitpakken, zonder te veel nieuwe spullen in huis. In de pakjes zaten gezelschapsspelletjes waar we als gezin nog jaren plezier van zullen hebben. En zelfs de avond van het feestje werd er al een spelletje ingezegend.

20191103_0959315350374971805862113.jpg

Op de verjaardag zelf gingen we naar Plopsa Indoor Hasselt! De mooiste plek van de stad. Op de fijnste verjaardag van de stad. (Want alles was het beste van de stad die dag, aldus Pieter. Het was een eendagsfase, sinds toen heb ik het hem ook niet meer horen zeggen.) En het allerleukste, Berthe mocht ook mee! Dat was ook nog haar verjaardagscadeautje van enkele weken ervoor. Gezellig met 3 kindjes op pad dus. Wat nog extra leuk was, was dat het hele park nog in het teken van Halloween stond. Toevallig Pieters favoriete feestdag. Het kon niet op.

20191103_103206(0)5243364834776623586.jpg

Omi was ook mee op uitstap. Toch altijd handig om een extra stel handen erbij te hebben. We genoten van de verschillende attracties. Van de ene al wat meer als van de andere, maar dat hoort bij het ontdekken. De grote carrousel aan de ingang was een van de weinige attracties waar we met z’n allen tegelijk in konden. Dat hebben we dan ook een aantal keer gedaan natuurlijk!

20191103_1151261299316564861808455.jpg

Bij verjaardagsfeestjes hoort ook iets extra bijzonder. De kindjes mochten daarom zich laten schminken. Initieel gingen alleen Berthe en Pieter voor een mooi versierd gezicht, maar Lena vroeg er ook om, dus mocht zij ook. Met een beetje extra geduld van de dame die het deed, kreeg ook zij een mooie tekening. Of een masker, zoals Pieter het noemt. Ziet ze eens blinken!

Het was een geweldige dag, die ze niet snel zullen vergeten. Hier thuis gaat het er elke dag nog over. De attracties, de schmink en de lekkere frietjes die we als afsluiter aten waren echt ingrediënten voor een superverjaardag. Pieter kan niet wachten tot wanneer hij weer jarig is.

Wat doen jou kindjes graag op hun verjaardag? 

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s