Kiekeboe: kijk je mee? #54 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Goede middag lieve mensen. Ik kijk deze week heel graag terug op alleen maar quality time met de kindjes. Kijk je mee?

Een klein beetje blote baby. Lena pakte er zelf een stoel bij en commandeerde papa om z’n been vrij te maken zodat zij erop kon tekenen. Onze klein kunstenaar. Wie weet welk richting zij uit gaat…

Lena en de hondjes. 4 pootjes en 1 handje op één buik. Ze grijpt elk moment aan om heerlijk met hun te knuffelen. Af en toe iets te ruw, maar dat geven ze goed aan. Dan stopt ze ook meteen, dat heeft ze ondertussen geleerd. Hier zat ze met Buddy in de zetel, zo hebben ze wel een half uur gezeten!

Ja hoor, een driftbui! aan de kassa van de winkel. Hij liet zich op de grond vallen en iedereen keek. Dat kon hem zelf niks schelen. Arme jongen. Hij wild zo graag een nieuwe bril. Kleine kanttekening: Pieter heeft geen bril nodig.

Het onderschrift in deze foto zegt wel genoeg denk ik. Na jaren vragen of hij ballerina mag worden is het eindelijk zo ver. Afgelopen week was de eerste keer dat hij ook en eigen echt balletkleren aan had. Zo trots!

Een uitje met mama eindigde in de Burger King. Pieter was superflink geweest, we moesten nog even wachten op omi die ons kwam halen en we hadden een klein hongertje. Frietjes halen dan maar! En die stoere kroon moest natuurlijk mee naar huis.

Wat deden jullie met je kindje(s) deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s