Kiekeboe: kijk je mee? #53 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Mijn school/thuis-verhouding begint langzaamaan vorm te krijgen. Ik begin stilaan een goede balans te vinden tussen schoolwerk en tijd met de kindjes doorbrengen. En maar goed ook. Anders had ik de volgende momenten waarschijnlijk niet eens opgemerkt.

Pieter kan ballonnen opblazen! Deze stevige, herbruikbare ballon ligt al bijna een jaar bij ons thuis. Toegegeven, hij is al vaak opgeblazen en weer afgelaten waardoor hij waarschijnlijk niet meer zo stevig is om op te blazen. Maar de techniek van opblazen, dichthouden bij een nieuwe ademhap en verder blazen vind ik al heel knap!

Lena gaat graag mee broer naar school brengen. Als ik zelf geek les heb in de ochtend kan ik zelf ook nog eens mee. Genieten. Zeker als ik daarna ook Lena apart wat aandacht kan geven. Dat mis ik wel. Nu al.

Samen wachten tot de balletles van Pieter begint. Ik zie zo erg dat ze elkaar nadoen. Pieter gaat zitten, Lena volgt hem. Lena wil een banaan eten, Pieter vraagt er ook eentje. …

Deze foto deelde ik ook al op sociale media, maar ik vind hem zo leuk dat ik hem hier ook eens deel. Jelle z’n creatieve oplossing om dat klein, wriemelend wormpje even op haar plek te houden voor het aantrekken van een nieuwe luier en kleding. Ze is een kleine naturist, loopt liever in haar blootje rond. Thuis is dat prima, maar naar buiten is het iets minder aanvaard. Dus dan maar even op deze manier. Ik vind hem super.

En afsluiten deze week doe ik met mijn zielige meisje dat voor een keer heel dicht tegen mama kroop (ze gaat meestal liever bij papa liggen om te slapen, mama moet dan uit haar buurt). Ze is echt enorm zielig, met haar 39°C op de thermometer en buikgriepje dat naar boven komt. Hopelijk is ze snel beter.

Tot zover het einde van de eerste maand van het schooljaar. Hoe viel het bij jullie (kindjes) mee?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s