Kiekeboe: kijk je mee? #56 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Lieve lieve mensen, hier ben ik weer eens. Met de drukke schooldagen en het extra werk dat ik er na de uren mee heb – en wat ik eerlijk gezegd een beetje onderschat heb – kwam ik niet meer toe aan schrijven. Maar daar wil ik graag verandering in brengen. Met de feestdagen en mijn examens in januari in aantocht zal dat niet helemaal regelmatig zijn voorlopig, maar het zal zeker een van mijn goede voornemens voor het komende jaar worden. Tot die tijd heb ik toch alvast weer enkele foto’s klaarstaan om te laten zien.

Ik heb een enorm trotse zoon. Hij heeft kleren gekregen waar Elsa op staat. Maar daar heb ik ook een kritische opmerking bij. Je vind helemaal niets van Frozen op de jongerenafdeling. Niets! Toch niet in de winkels waar ik geweest ben. Als iemand een tip heeft, laat het me zeker weten. Want mijn zoon – en met hem vele andere jongens – vinden het ook gewoon een leuke film. Doe daar eens wat aan, kledingfabrikanten en Disney…

Pieter gaat steeds vaker in zijn eigen bed liggen om te slapen. En daar lezen we altijd een verhaaltje voor. Laatst begonnen we in een van de mooiste verhalen die er zijn. Harry Potter. Echt genieten dat hij er zelf naar vroeg en graag naar luistert.

Ook bij ons kwamen er wat lekkere dingen en cadeautjes voor Sinterklaas. Hier een kleine greep uit de dingen die ze kregen toen mijn metekindje met haar broer en zus langskwamen, want zoals gewoonlijk was er overal weer veel te veel. En zullen we de rest van het jaar chocolade centen en nicnacjes kunnen eten.

Pieter zijn balletschool hield een openlesdag tvv. De Warmste Week. Daar moesten we uiteraard naartoe gaan. Trots dat hij was om te laten zien wat hij tot nu toe geleerd had en trots dat ik was om te zien hoe hij ervan genoot en helemaal zichzelf kon zijn. Lena was ook helemaal in haar element en danste met momenten vrolijk mee. Binnenkort mag zij ook starten gelukkig!

En dan deze foto. Die somt al onze vrije tijd de laatste dagen eigenlijk op. Sinds Pieter Lego gekregen heeft, speelt hij daar zo vaak hij kan mee. Het bouwen is nog moeilijk, daar help ik hem uiteraard mee (en stiekem doe ik dat ook nog heel graag), maar zijn fantasie kan hij er helemaal in kwijt. Onder de kerstboom zal er dan ook een leuke uitbreiding liggen op wat hij al heeft.

Kijken jullie uit naar de eindejaarsfeesten?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

2 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #56 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s