Ons huwelijk | Mama met Sokjes van Geitenwol

Hallo allemaal!

De laatste tijd heeft schrijven er niet echt meer in gezeten. Ik was te zeer afgeleid door allerlei dingetjes die nog in orde moesten worden gebracht voor onze kleine Frummel de wereld kan ontmoeten (nee, nog niets te bespeuren, vandaag 38+3 weken zwanger) maar nu ben ik er weer!

Ondertussen zijn we exact een maand getrouwd. 26 mei 2017 was onze datum. Ik wil heel graag met jullie een aantal foto’s delen van onze dag. Heel spectaculair was het niet, maar wel precies wat wij wilden. We zijn om 13 uur voor de wet in de echt verbonden. We hadden elk 2 getuigen, want kiezen was te moeilijk! (En omdat het mocht hebben we de mogelijkheid benut.) De namiddag besteedden we aan rusten (want ja, 34 weken zwanger op dat moment) en terrasjes (want wat een zalig weer was het). In de avond, om 18 uur gingen we lekker uit eten met onze dichtste familie en getuigen. Het was een fantastische dag en we zouden het niet anders willen als we het opnieuw zouden doen.

Kijken jullie mee naar wat beelden? Alle foto’s zijn gemaakt door Charlotte Cecere van Shine Photography!

DSC_0390DSC_0401DSC_0405DSC_0407DSC_0409DSC_0417DSC_0425DSC_0434DSC_0438DSC_0444DSC_0451DSC_0453DSC_0457DSC_0459DSC_0461DSC_0464

DSC_0468

Pieter mocht ook een handtekening zetten!

DSC_0471DSC_0476DSC_0478DSC_0481DSC_0489DSC_0490.JPGDSC_0560

Zo, dit was ons moment, waar we erg van hebben genoten. (Ok, we waren wel wat zenuwachtig, want zowel Jelle als ik zijn geen grote fans van alle aandacht krijgen.) Maar al bij al was het een supermooi moment, heerlijk intiem en echt wat wij wilden.

Ooit plannen we een groter feest. Eentje met een echte trouwjurk, een mooie ceremonie ergens buiten, een lekkere bruidstaart en alle mensen die we lief vinden. Maar wanneer die ooit zal zijn… Als we 3, 5, 10 jaar getrouwd zijn misschien. Maar dat zijn zorgen voor later. Eerst eens heel goed sparen. En genieten van ons uitbreidende gezinnetje!

Ben jij getrouwd? Hoe was jullie dag?

Liefs,

Dorien

2 gedachtes over “Ons huwelijk | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s