Paco en Vivaldi | Mama met Sokjes van Geitenwol

Vorige week was onze kapoen jarig! Dat werd uitgebreid gevierd en daar hoorden ook cadeautjes bij. Onder andere een heel leuk boekje waar ik graag wat meer over wil vertellen.

Het boekje vertelt over Paco in Venetië. Op elke bladzijde kan je luisteren naar een muziekfragment van de klassieke componist Vivaldi. Op sommige bladzijde kan je ook naar een relevant geluidje luisteren, zo heb je bijvoorbeeld een gondel of duiven.

20171106_184607

De knopjes zijn erg eenvoudig in te drukken, waardoor ook de kleintjes dit kunnen. De korte stukjes tekst afgewisseld met muziek en geluiden zorgen voor veel afwisseling waardoor je peuter niet wordt afgeleid van het verhaal. En er is een uitknopje zodat je niet te pas en te onpas naar de geluidjes moet luisteren, hihi!

Paco en Vivaldi is een boek van Magali Le Huche en is uitgegeven bij Uitgeverij Clavis. Het kost ongeveer €16,95 en je kan het onder andere hier kopen.

20171106_184643

Lijkt het jullie leuk om meer van dit soort  dingen (zoals spelletjes, speelgoed en boekjes) te zien in een blog?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik –> hier <– om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s