Gelukkig nieuwjaar | Mama met Sokjes van Geitenwol

We zijn halverwege januari. En nu pas kom ik gelukkig nieuwjaar zeggen. Je denkt nu vast “wat is hier aan de hand?”. Of je denkt helemaal wat anders, dat kan ook.

Het zit zo. Ik wilde het nieuwe jaar op mijn blog niet starten zonder goed in mijn vel te zitten. Of ten minste iets beter. En dat blijkt nu pas zo te zijn. Dus hier ben ik. Gelukkig nieuwjaar!

 

Enkele dingen om het nieuwe jaar mee te starten.
* Pieter is 86cm groot. Hij draagt nu maat 92-98, al komt dat vooral door zijn luierkont.
* Lena is 68cm en weegt net iets meer dan 8kg. Ze doet niets liever dan staan, zitten en liggen zijn voor baby’s.
* Ik heb mijn eerste werkdagen achter de rug. Nu al, in 2018. Hopelijk een goed voorteken.

Dit jaar gaan we voor zindelijkheid en de eerste keer naar school. Hopelijk de eerste tandjes van Lena (en snel). We gaan voor een diploma en werk. En voor het verslaan van de negativiteit in mijn hoofd. Verder gaan we ook nog voor een zusje dat gaat internationaliseren in Alaska. En voor veel mooie momenten in ons gezinnetje. En als kers op de taart zou een eigen huisje mooi zijn.

DSC_0872a

Tot zover mijn voornemens en ideeën voor 2018. Wat ik wél kan vertellen – en waar ik ongelofelijk blij mee ben – is dat ik mijn eigen domeinnaam heb! Mamametsokjesvangeitenwol.com is nu van mij. Feestje! Dansen, springen, zingen!

 

Hoe gaat het met jullie? Is het nieuwe jaar goed gestart?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s