Kiekeboe: kijk je mee? #16 | Mama met Sokjes van Geitenwol

De kindjes (en ik ook een beetje) beleefden vooral dingen buitenshuis deze week. Kijk je even mee waar ze allemaal naartoe gingen?

Op bezoek bij Nonke Michiel. Heel veel heeft ons Lena’tje echt niet nodig om zich te amuseren. Een bekertje en een flesje bevroren water zijn al ruim voldoende. Doe nog wat water in het bekertje en het feestje is compleet!

Bij oma staat een supercoole tracktor. Niet mijn woorden maar die van Pieter. Het is wel heel leuk om dit soort foto’s te krijgen als hij even ergens anders is. En kijk eens hoe lief Nacho in de aanhanger zit!

Bij vake en tante Mares is het ook altijd feest. Dit keer speelden het olijke duo een quatre mains op de piano. Ik ben er zeker van dat het prachtig was en dat ze met een beetje meer oefenen in het najaar de Bozar in kunnen…

De Pokémongekte is nog lang niet over als we papa moeten geloven. Hij nam ons mee naar een evenement en hij had nog gelijk ook! Zwart van het volk. En op deze vakkundig genomen #Selfie geen een te zien. (We houden rekening met privacy en eventueel gewenste anonimiteit natuurlijk.) Wel een leuke wandeling gemaakt moet ik zeggen. En Lena zat gezellig op de rug bij mama.

Oh wat is het fijn om een zandbak te hebben. Onze woonkamer is ondertussen wel een verlengde van die zandbak. Maar elke dag uren speelplezier (en rust voor mama en mama) vind ik dat echt wel waard zijn. Alleen nog een bak of kastje om alle attributen in op te bergen…

Gingen jullie ook ergens heen deze week?

Liefs,

Dorien

Meer foto’s bekijken? Dat kan door hier te klikken!

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s