English Garden Lovelies wasbare inlegkruisjes | Mama met Sokjes van Geitenwol

Dat er hier in huis buiten wasbare luiers ook andere wasbare alternatieven zijn is geen geheim. Inlegkruisjes zijn het eerste product waar ik voor mezelf de overstap naar wasbaar maakte. Tot nu toe heb ik eigenlijk nooit reguliere merken gekocht maar liet ik ze met de hand maken bij kleine bedrijfjes omdat dat de printjeskeuze vaak erg groot is. En ik ben nu eenmaal een meisje van de printjes. Helaas is de vorige shop waar ik bestelde ermee gestopt en moest ik op zoek naar een nieuwe. Die vond ik gelukkig al snel, want ik had dringend wat nieuws nodig!

Via een algemene wasbare maandverbandengroep kwam ik in contact met Joanna van English Garden Lovelies. Ik werd op voorhand gewaarschuwd dat het ongeveer 3 weken zou duren om mijn bestelling te maken, omdat ze zo veel werk heeft. Geen probleem voor mij, ik vind het wel fijn dat het nog voor het bespreken van de bestelling werd medegedeeld. Op 17 juni deed ik mijn bestelling uiteindelijk. Op 9 juli kreeg ik een berichtje dat ze zouden worden verzonden. En op 16 juli vond ik ze in mijn brievenbus. Gegeven dat ze uit het Verenigd Koninkrijk komen vind ik die wachttijd tussen verzenden en ontvangen best ok.

Aangezien het om een nieuwe shop ging en ik nog niet bekend was met de modellen die ze aanbied besloot ik om enkel de stofjes uit te kiezen en haar een paar van haar bestsellers te laten maken zodat ik ze kon uitproberen.

Op het eerste zicht zien ze er prima uit. Ik vind zelfs dat ze mooier gemaakt zijn dan die wat ik al had. Dus op dat vlak al helemaal blij met mijn bestelling. Hoe ze houden in de was zal moeten blijken, maar het eerste wasbeurtje hebben ze alvast met vlag en wimpel doorstaan. Ook in gebruik zijn ze erg aangenaam. Toch zeker op dit moment. Ik voel ze niet zitten, en dat is toch wel iets wat ik erg belangrijk vind. Al bij al: bestelling en shop goedgekeurd!

Hoe verzorg en was ik deze inlegkruisjes vraag je? Ze gaan na gebruik in een kleine luieremmer op de badkamer. Om de 2 dagen doen we sowieso een luierwasje op 60°C en kegel ik ze gewoon bij. Als je geen luiers te wassen hebt kan je ze mee wassen met de handdoeken. Ik raad aan om ze in een wasnet de stoppen (en dat niet te vol te proppen natuurlijk) zodat ze netjes bij elkaar blijven en zeker niet kunnen beschadigen.

Etsy shop: EnglishGardenLovelie
Facebook groep: English Garden Lovelies

Heb jij al wasbare inlegkruisjes overwogen?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Een gedachte over “English Garden Lovelies wasbare inlegkruisjes | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s