Kiekeboe: kijk je mee? #21 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Weer een week voorbij gevlogen. Nog maar 1 week vakantie en dan begint het nieuwe schooljaar. Wij zijn er alvast klaar voor. Helaas had deze week minder mooi zomerweer. Maar dat wil daarom niet zeggen dat we ons minder amuseren.

Pieter heeft ontdekt dat verschillende apps filters kunnen gebruiken. Nu horen we regelmatig “ik wil een hond zijn” of “mag ik een dik hoofd hebben?”. Deze neonfoto vond ik te leuk om niet te delen.

Lena knuffelt heerlijk met haar peter Nonke Michiel. Ze viel zelfs bijna in slaap. Het staat hem wel, zo een baby. 😉

Ik maakte alvast mijn agenda startklaar voor aankomende week. Ik ben niet zeker of ik hier al ooit wat over gezegd heb, maar ik gebruik speciale stickers om elke week in een ander thema te versieren. Dit geeft me elke week een rustmomentje waarop ik m’n hoofd helemaal leeg kan maken. Op deze lay-out ben ik helemaal verliefd!

Een beetje schattig zitten eten in de hoge stoel bij omi. Ik vind het erg leuk om dit soort foto’s te krijgen van de oppasser van dienst als ik aan het werken ben. Dan heb ik in mijn pauze altijd weer wat liefs om te bekijken.

En als laatste mijn pakketje dat aankwam. Opnieuw van English Garden Lovelies. Dit keer maandverbandjes ipv inlegkruisjes. (Om meer over deze shop te lezen, klik hier.)

Hebben jullie nog plannen voor deze laatste vakantieweek?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

2 gedachtes over “Kiekeboe: kijk je mee? #21 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s