Kiekeboe: kijk je mee? #17 | Mama met Sokjes van Geitenwol

En weer een week voorbij, zo veel dingen zijn er met die enorme hitte niet gebeurd maar ik ben er toch in geslaagd een aantal leuke foto’s op een rij te zetten.

Rechtstaan en ontdekken, de hele dag door. Nu het (op)staan echt goed begint te lukken is er geen houden meer aan en trekt ze zich dus letterlijk overal aan op.

Pieter en Lena kregen bezoek van Phil en – jawel – Lena! Ze kwamen heerlijke groenten- en fruit ijsjes (binnenkort meer daarover) eten om een beetje af te koelen van de aanhoudende hittegolf. Een supergezellige voormiddag!

Van spelen word je zo ontzettend moe! Alleen is dat toegeven niet zijn sterkste kant. “Nee mama, ik ben nog niet moe, ik moet nog niet slapen.” En zo kom je tot dit tafereel, zo’n vijf minuten na die uitspraak. Het zijn toch pateekes he!

Al die keuze! Njom!
Door de warmte was het moeilijk om Pieter aan het eten te krijgen. En ja, ik weet dat er ook minder gezonde dingen op dit bordje liggen, maar door spelenderwijs tussendoor te “snoepen” had hij ook zijn vitamientjes binnen! (Kerstomaatjes, blauwe bessen, Good Gout rijswafeltjes met blauwe bes, Hero popcorn met banaan, smurfenkoekjes en een paar zoute koekjes voor mama)

Heerlijk knuffelen met vake in de zetel. Ons klein prulleke is een echte knuffelkont geworden! Tot een tijdje geleden was ze erg selectief met wie en hoeveel ze knuffelde maar nu kunnen we alle dagen wel genieten van onze knuffelmomentjes!

Hoe heb jij jezelf kunnen beschermen tegen de afgelopen smelttemperaturen?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s