Mijn consulentenpakket kwam aan | Mama met Sokjes van Geitenwol

Dinsdagavond, 21u. Na het werk kwam ik thuis, om daar een glunderende man te vinden. Hij had een pakketje voor me aangenomen – of eerder, de buurvrouw had het aangenomen en hij was het daar gaan ophalen – en dat stond nu in de keuken op me te wachten. Hij glunderde niet zo zeer om het pakketje of de inhoud, maar eerder omdat hij weet dat ik enorm blij wordt van pakketjes én omdat hij weet dat ik hier in het bijzonder erg naar had uitgekeken. Een hele doos vol met wasbare luiers en toebehoren van Nappy! Allemaal merken die ik nog niet in m’n collectie had. Printjes die ik zelf had mogen uitzoeken en waar ik enorm enthousiast over was zodra ik ze zag. Heerlijk.

Het uitpakken van de doos was echt net alsof ik in de hemel belandde. Zo mooi, zo zacht, zo veel. En toen kwam het binnen: Het is echt zover. Ik start binnenkort als luierconsulent! Zo een fijn idee. Ik ben echt heel erg enthousiast. Na alles zorgvuldig te hebben uitgepakt, uitgebreid te hebben bewonderd, gesorteerd op systeem en stiekem ook zelfs geknuffeld – ZO ZACHT! – ging alles in de was. (Want zoals je misschien – en anders nu wel – wel weet moet je nieuwe luiers eerst een of meerdere keren wassen, zodat ze goed absorberen.) Het wachten kon beginnen. Alweer. Want het wachten op het pakket was ook al een uitdaging. Heel geduldig ben ik niet, als het aankomt op leuke dingen, maar dat heb je ondertussen misschien wel al door?

Alle luiertjes droog en geplooid. Het testen kan beginnen. Zelfs mijn peuter-die-niet-meer-graag-verschoond-wordt is er enthousiast bij dat hij uit al die nieuwe printjes mag kiezen wat hij als eerste om wil. Popolini! Of nee Milovia Of toch maar Buttons als eerst! Geen zorgen, ze komen allemaal aan de beurt. Ik kan niet wachten om verder te ontdekken en te zien of we toch nog een merk hebben gemist dat beter bij ons past. Papa gebruikt ondertussen trouw de Totsbots Bamboozles met verschillende overbroekjes. Hij vind al die verschillende systemen maar verwarrend.

Binnenkort meer ervaringen over de luiers én mijn tijd als luierconsulent bij Nappy’s.nl.

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

2 gedachtes over “Mijn consulentenpakket kwam aan | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s