Kiekeboe: kijk je mee? #19 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ongelofelijk hoe de tijd vliegt. De afgelopen week was niet meteen een van mijn favorieten dus in dit geval was is dat geen slecht ding geweest. Zo onweerde en stormde het – echt niet leuk – en moest ik afscheid nemen van mijn werkplek en de bewoners. Wat ga ik ze missen! Maar er zijn ook leuke momentjes om te laten zien.

Pieter en Lena kregen lekkere soep bij omi. Ongelofelijk hoe graag ze dat allebei hebben. Zelfs als ze niks anders willen gaat een beker soep er zo in. En een foto als deze vind ik natuurlijk geweldig om te krijgen als ik aan het werk ben.

Ik was niet de enige die de storm maar niks vond. Buddy schuilde op mijn schouder, hij bibberde gewoon van de schrik! Arm, klein flepke… We vonden steun bij elkaar terwijl de rolluiken klepperden en buiten van alles rondvloog.

Bezoek van Berthe! Samen lekker puzzelen, geweldig om ze te zien samen spelen. Hoe ouder de kindjes worden, hoe fijner ze samen kunnen spelen. Ik geniet hier echt van.

Ik bleef wat langer op m’n werk – nu het nog m’n werk is – om met een bewoonster mens-erger-je-niet te spelen. Toch echt een leuk spel. En een leuke manier om herinneringen te maken.

Onze lieve Logan kreeg schoentjes. Nu kunnen we oefenen met buiten de volière te komen! Ik kan niet wachten. Zijn broertje is helaas nog steeds niet terecht.

Hadden jullie ook stormweer deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s