Eerste dag op een nieuwe job | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een tijdje geleden kreeg ik te horen dat het rusthuis waar ik werkte (in de logistiek) mijn contract niet wilde verder zetten. In detail ga ik hier niet over treden, aangezien ik zelf nog steeds niet alle informatie correct kan weergeven. Natuurlijk vond ik dit erg jammer, ik deed het werk graag, vond de bewoners en de collega’s enorm lief en ik kon lekker vaak op bezoek bij mijn lieve oma die daar woont. Vooral dat laatste ga ik erg missen.

Maar, er is ook goed nieuws in dit verhaal. Ik bleef niet bij de pakken neerzitten en ging op zoek naar een nieuwe job. Nog voor het weekend kreeg ik een gesprek te pakken en een week na de nare boodschap kreeg ik een telefoontje dat ik was aangenomen! Nog enkele weken tot ik daar kon starten, dus kon ik nog rustig uitwerken en afscheid nemen in het rusthuis. (Waar ze me overigens nog regelmatig gaan zien, want natuurlijk ga ik nog steeds regelmatig mijn oma bezoeken!)

Maar dus. Een nieuwe job, een nieuwe uitdaging. Mijn eerste werkdag heb ik letterlijk net achter de rug. Waar, vraag je? Bij Pretland in Hasselt! Een geweldig leuke plek. (En als er iemand nog meer enthousiast is dan ik, dan is het Pieter wel.) Benieuwd hoe het geweest is? Wel, het waren intensieve maar leuke uren. Er kwamen enorm veel indrukken en een stroom aan informatie op me af. Maar ik vind het alleen maar leuk. ’s Avonds hadden mijn voetjes wel even een massage nodig – die ik mezelf helaas moest geven – maar verder kan ik geen negatieve punten aan deze dag bedenken. Enthousiasme en blijheid van mijn kant dus voor de nieuwe werkdag die weldra aanbreekt. Wie weet heb ik binnenkort nog wel meer leuke dingen te vertellen…

Fijne dag!

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s