Kiekeboe: kijk je mee? #20 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een hele volle week voor mij, met het beginnen van mijn nieuwe job – waar ik echt heel erg blij mee ben (meer informatie te vinden in een vorige blog) – maar voor ik daaraan begon was er toch nog tijd voor ontspanning en zelfs een minivakantie naar Bredene (zoals beschreven in een vorige blog).

Een leuke dag in het park met vriendinnetje Lumina. Het is te zeggen, de mama’s en papa’s speelden Pokémon in het park en de kindjes speelden ondertussen samen. Heerlijk hoe die twee zich samen kunnen vermaken.

Als ons madammeke spaghetti eet, dan eet haar hele lijf mee. Dan maar afspoelen in bad zeker? Heeft iemand trouwens een tip om tomatensaus uit een oveebroekje te krijgen? Dat was weer slim van ons natuurlijk…

We gingen nog eens een paar dagen naar zee. En Pieter z’n metie kwam langs! Zo leuk, samen spelen op de speeltuin. Pieter praat er bijna een week later nog steeds vol enthousiasme over, dus het kan niet anders dan geweldig geweest zijn.

Helemaal ingepakt in de auto, vroeg in de morgen onderweg van zee naar huis. Ik kon gewoon niet anders dan een foto maken van dit rolmopske.

Spaghettitijd! De hele stoel – inclusief baby – en de ganse keuken hingen vol. Maar ze had goed gegeten. En de opkuis? Die is voor de hondjes 😉 Gelukkig eten die graag spaghetti.

En morgen en overmorgen ben ik thuis van het werk, “weekend”!

Wat deden jullie deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s