Kiekeboe: kijk je mee? #24 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een totaal andere week als anderen. Eentje met enorm verdriet en grote vreugde. En veel vernieuwing. Je leest en ziet er hier alles over!

Een daguitstapje naar de Ikea, een beetje koppeltijd konden we wel gebruiken. En we kwamen naar huis met heel veel leuks (zoals onder andere een nieuwe salontafel en leibanden voor de hondjes) en gevulde buikjes (Zweedse balletjes, njom!)

Er was ook verdrietig nieuws. Ons uiltje Logan is onverwacht overleden. We hebben hem laten cremeren en mochten deze week zijn urne en enkele mooie herinneringen ophalen. Ik heb uren gehuild om dit verlies en word nog steeds erg verdrietig als ik denk aan wat er gebeurde, maar ik weet ook dat het niet mijn fout was en dat ik er niets aan kon doen. Hij heeft een mooi plekje gekregen naast de urne van ons overleden pupje Bento.

Pieter heeft een nieuwe favoriete slaapplek. Om de een of andere reden raakt hij volledig in paniek als we hem in bed leggen om te slapen. Hij kruipt nu bij ons op de zetel, zegt “Ik ga nu slapen. Slaap lekker.”, draait zich om en valt in slaap. Zolang we niet weten waar die paniek vandaan komt laten we dit op deze manier toe aangezien hij zich – gelukkig – makkelijk laat wegleggen zodra hij slaapt.

Deze week kwam ook onze nieuwe tweedehandse wagen aan. We kozen voor een Dacia Logan MCV. Echt ideaal is hij, met een lekker grote koffer. En natuurlijk niet onbelangrijk hebben we eigenlijk terug een werkende radio in de auto!

Mijn laatste foto voor deze week is er eentje die ik koester. Ik besloot naar de ontgroening/overdrachtscantus van mijn studentenclub Ambifaarke te gaan. Het is letterlijk meer dan 2 jaar geleden dat ik mij gezicht nog liet zien, en zeker een jaar geleden dat ze op de babyborrel van Lena kwamen dus het werd wel eens tijd vond ik zelf. Een leuke, gezellige avond! Merci mannen.

Wat is jou tofste moment van afgelopen week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier omer naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s