Ook getest op kindjes: 5 point plus | Mama met Sokjes van Geitenwol

Onze kleine Houdini is een meester in het ontsnappen uit zijn autostoel. Hiermee bedoel ik dat hij altijd zijn armen onder de riempjes uit trekt en dus eigenlijk alleen nog aan zijn beentjes vast zit. Alles behalve veilig natuurlijk. Dus toen ik hier een oplossing voor vond moest ik hem gewoon testen.

Het is eigenlijk een vrij eenvoudig systeem om te monteren. In de doos zit dan ook alleen de 5 point plus en 2 blaadjes (een in het Nederlands en een in het Frans, al kan dat land afhankelijk zijn). Je schuift de riempjes in de daarvoor bestemde houdertjes en maakt de klittenband rond de gordels vast. Ik merkte dat dit laatste het eenvoudigste is als je de riem hebt vastgeklikt. Vanaf het eerste gebruik kan je hel gewoon laten vast zitten en zo de riem los en vast maken.

De 5 point plus bestaat in 2 maten, 15 tot 30 maanden en 2,5 tot 4 jaar. Nu moet ik wel zeggen dat het me erg groot lijkt vallen. Wij hebben de kleine maat in gebruik en Pieter met zijn 34 maanden (om het even duidelijk voor te stellen, want ik weet dat er mensen moeite hebben met leeftijd in maanden uitdrukken, haha) heeft nog meer dan ruimte genoeg! Ik zou dus zeker niet te snel de tweede maat aankopen.

Normaal probeer ik altijd een webshop uit België of Nederland te linken maar ik vind er op dit moment geen enkele die het nog in voorraad heeft. Dus link ik maar meteen naar de website van 5 point plus zelf. Je kan hier het systeem kopen voor £25 en £3,6 verzending (verzending is gratis binnen het Verenigd Koninkrijk en kost £7,5 buiten Europa). Opgelet, deze website is in het Engels.

www.5pointplus.com

De conclusie: Wij kunnen eindelijk weer afstanden rijden zonder om de haverklap aan de kant te moeten gaan staan om de riemen van de autostoel weer vast te maken. Enorm blij met deze aankoop dus!

Zeg me alsjeblieft dat ik niet de enige ben met een ontsnappend kind!

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s